Vond forum berichten leuk

Meet and greet

Wie A zegt moet ook B zeggen daarom deze topic... In de topic "op bezoek bij Robbert" ontstond het idee om in overleg met elkaar te kijken of er interesse is om een ontmoeting te plannen waarin iedere...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Mandrinetto

@bazz. Piña Colada recept daar was ik al een tijdje naar opzoek.

In forum Likeuren

2 jaar geleden
RE: Recept Kruskovac?

@kees22 ik ben momenteel beide aan het maken. Ik laat nog weten hoe die verschillen. Zie 2 flessen rechts. De linker is een sloe likeur.  20230719_143023.jpg

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Zwarte Peper gin?

@bazz Bedankt voor je bijdrage. De bedoeling is wel om een echte gin te maken dmv af te stoken, door de kruiden heen, in een alquitara. Ik kan dit proberen met je recept maar ik vrees dat de schillen...

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Kan ik dit nog wel stoken?

Oorzaak komt door verschillende mogelijkheden zoals vuil product , slechte gisting of slecht gist , vuil materiaal gebruikt , te vaak deksel eraf of erin geroerd, te lang gewacht met verwerken na ...

In forum Stookforum

2 jaar geleden
RE: Voorstellen

@bazz opletten dat het sg niet boven de 1090 max komt

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Bier stoken

@bazz ik heb ook (alcoholvrij) bier vergist en later op diverse kruiden gezet. Lijkt nu we een beetje op een kruidenbitter😋 Groeten, @ndré😎🥃  946C2564-4497-4524-A576-ADB93...

In forum Stooktips

2 jaar geleden
RE: Nieuwe stoker👋🏼👋🏼👋🏼

@bazz is inmiddels veranderd 😌

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Even voorstellen

Bedankt, voor al het proberen! 🤣

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Een tijdelijke schouder om een beetje te leunen, een handreiking die liefde voor het stoken uitstraalt.

@bazz Hoi man, Dank je wel. Ik heb inmiddels aansluiting gevonden bij Robbert een ben daar erg blij mee. Stap voor stap wil ik de procedures doorlopen en uiteindelijk een combinatie maken van een goed...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@bazz Bij Joost (wateetons) al meerdere workshops gevolgd en het wilde weekend in Zweden meegemaakt. Nu naast het worst maken verder met het stoken. Tot nu toe leuke hobby erbij.

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
RE: Te lage opbrengst mout/wiskey

@theresa Je kunt je mout erop eesten / roken. Geeft een wat indringendere mout / bierachtige achtergrond . Mengen met eiken . Maar ook spek of droge worstjes roken kun je het bij gebruiken. .

In forum Stooktips

3 jaar geleden
RE: Rum uit de vensterbank?*%?!

@bazz , bij mij kwam maar een kwart van de zaadjes uit. Ben benieuwd of dat bij jou meer zal zijn. Succes!!!

In forum Spirits

3 jaar geleden
RE: Op bezoek bij : - x -

Vandaag mooi weer even blokje om op de oude trouwe Electra glide. Naast het forum hier en daar ook wat contacten met mensen die wel lezen op forum maar niet echt actief zijn . Zo ook Ben een goed...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
RE: Limiet aan alcohol promillage

@bazz er zijn gisten die in hoger percentage kunnen overleven . Maar jou SG staat op 1002 en je spreekt over rum dus ik neem aan dat je met melasse en veel rauwe stoffen werkt .dan is 1002 een heel mo...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
Pagina 3 / 6