-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Vodka van aardappelen" – 1 jaar, 3 maanden geleden
@kapisjon Inderdaad kan ook om zetmeel om te zetten naar suikers en afgebroken eiwitten naar aminozuren, maar het invriezen zou hetzelfde bewerkstelligen.
-
Targa antwoordde op het onderwerp "Recepten en veranderingen (Eau de Vie)" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@kapisjon . Heb je een recept voor mij. Hoeveel appels, nog water bij ? e.d. welke gist en hoeveel.
-
concha antwoordde op het onderwerp "Elektrische kookplaat" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@kapisjon Na 40 minuten beginnen de eerste druppels eruit te rollen. Als ik mij een nieuwe zou aanschaffen is er toch ee ntje van meer dan 1500W. Als je veel ingrediënten in de helm/basket zitten, heb je toch wat meer… Meer lezen»
-
Stephan antwoordde op het onderwerp "Elektrische kookplaat" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@kapisjon ik heb een 10 liter alambiek en sinds kort een 2,5 liter Alquitera die ik op de keramische kookplaat gebruik.
-
McCorner antwoordde op het onderwerp "Elektrische kookplaat" – 2 jaren, 9 maanden geleden
@kapisjon Ik heb voor mijn 15 liter alambiek een 2000W kookplaat, werd destijds door stookwinkel bijgeleverd. Bevalt mij prima, omdat ik overdag in de badkamer stook wil ik daar ook niet met losse gas toestanden aan de slag. Merk is… Meer lezen»
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Elektrische kookplaat" – 2 jaren, 9 maanden geleden
@kapisjon ik doe pikketanus zijn manier, verwarmen in een pan, dan alquitara in en dan verder op het plaatje met uiteraard vermogenswisselaar. “Als ik elektrische doe”
-
Haak antwoordde op het onderwerp "Elektrische kookplaat" – 2 jaren, 9 maanden geleden
@kapisjon
Zolang je maar goed lucht is gas veilig
desnoods een paar melders erbij ben of een kanarie 😇 -
Pikketanus antwoordde op het onderwerp "Elektrische kookplaat" – 2 jaren, 9 maanden geleden
@kapisjon wat ik voorheen wel deed was keteltje eerst op fornuis (gas) goed verwarmen en dan meenemen naar elektrische kookplaat om daar verder te gaan. Elektra is vooral lastig met opwarmen maar idd als ie eenmaal gaat is het lastig… Meer lezen»
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Elektrische kookplaat" – 2 jaren, 9 maanden geleden
@kapisjon ik heb een alquitara 2.5l en een 1500wat kookplaat. Het werkt maar daar is alles mee gezegd. Beter koop je een plofkoffer (campinggastel in een koffer op gas cardridges) dat reageert sneller en is al gauw 2.3kw wat veel… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Zo simpel is vodka beslag ." – 2 jaren, 9 maanden geleden
@kapisjon ik stook eigenlijk gewoon vodka standaard aantal overhalen op gekoelde kolom en rectifier . De opbrengst zou 7 a 7,5 liter moeten zijn . Daar ga ik ook gewoon vanuit .beetje standaard vroutine klus. De smaak tja dan moet… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Zo simpel is vodka beslag ." – 2 jaren, 9 maanden geleden
@kapisjon zo een beslagje maken is zo klaar en simpel
-
Sjonnie antwoordde op het onderwerp "Show your (wo)mancave" – 4 jaren geleden
@kapisjon. Mooie ruimte, lekker biertje ook!
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Show your (wo)mancave" – 4 jaren geleden
@kapisjon prachtige ruimte! en die ketel!! wouw.
-
munckerik antwoordde op het onderwerp "Show your (wo)mancave" – 4 jaren geleden
@kapisjon Handig met zo’n spoelruimte en ook lekker ruim
-
Notna antwoordde op het onderwerp "Show your (wo)mancave" – 4 jaren geleden
@kapisjon een fraai geheel hier mag je trots op zijn.
-
Marco Harskamp antwoordde op het onderwerp "help eerste keer Gin maken" – 4 jaren geleden
@kapisjon kijk hier heb ik wat aan! dank!
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Witte wijndruiven concentraat ervaringen mogen hier" – 4 jaren, 1 maand geleden
@kapisjon ja hoor dat komt zeker goed! Je kunt ook op volle sterkte laten rijpen, maar dat is een keuze. Cognac wordt op volle sterkte gerijpt en beetje bij beetje rustig op drinksterkte gebracht. Maar er zijn meerdere wegen die… Read more»
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Witte wijndruiven concentraat ervaringen mogen hier" – 4 jaren, 1 maand geleden
@kapisjon klinkt goed. Veel succes! Als het goed is heb je je Limousin hout chunks ook binnen 😉 gaat een prima Cohnac worden!
-
Jank replied to the topic "Framboos door de alquitara 1L" – 4 jaren, 1 maand geleden
@kapisjon Ik vind hem goed. Hij is zachter geworden. De scherpte van de suiker alcohol (weet niet hoe ik het anders moet noemen) is eraf. vandaag door 2 maten laten testen en die gaven de duim op. Ondanks dat de 1… Read more»
-
Jörgen Hornung replied to the topic "Bourbon vragen" – 4 jaren, 1 maand geleden
@kapisjon ik mis alleen iets over ph?
- Meer laden