-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Liefde is …" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner, zo herkenbaar. Ik stook nooit in het weekend , want dan doet de vrouw de was. Ik weet niet of het liefde is of ik ben gewoon lui en wil de was niet zelf doen(doe dat trouwens ook nooit… Read more»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Smoked bacon whiskey" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner red oak wil nog wel eens bij interieur bouwers van boten te vinden fijn.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "George Washington's Rye Whiskey, The making of…" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner Een goed begin .,👍👍
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Smoked bacon whiskey" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner met de GW komt het vast goed .
Ja daar zal zeker een heel andere smaak en geur van de GW komen.
Werken met verse producten blijft toch de manier om een goed product te maken.
-
ppeterke antwoordde op het onderwerp "Ouzo recept gezocht" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner ok bedankt gaan we na verlof ook eens proberen.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Smoked bacon whiskey" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner absoluut niet bizar. Er worden diverse producten wel gebruikt hetzij gemacereerd maar ook via een secondair wel gestookt .
Zelf zalm in vodka is niet vreemd.
-
ppeterke antwoordde op het onderwerp "Ouzo recept gezocht" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner Hoi heb aandachtig hier de berichten gelezen (op verlof heeft een mens wat meer tijd) Ik heb onlangs een Pastis gemaakt met het respect van Robbert. en is goe mee gevallen Nu wil ik de ouzo gaan proberen. Heb… Read more»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Rum" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner, dat trok ook mijn aandacht, ga het de volgende Rum Run zeker proberen.
-
Notna antwoordde op het onderwerp "Website met Amerikaanse recepten" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner ja hoor het werkt nu perfect, bedankt voor het delen.
-
Uridium antwoordde op het onderwerp "Website met Amerikaanse recepten" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner Thanks! In dit geval doe ik even lui; ik woon vlak bij Duitsland en koop daar voor een habbekrats wodka en ‘doppelwacholder’ (met juniper dubbel gebeide graanalcohol, dus eigenlijk jenever). Die doppelwacholder is de basis voor deze gin.
-
dsanders antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner ze belanden al 3 jaar in de gft kliko doodzonde toch? Ik wil proberen er slivovitsj van te gaan stoken . Heb een Lambiek gekocht via “ stookwinkel “ maar ben totaal onervaren dus we gaan het ondervinden
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Honey Shine" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner, ik had dat ook bij mijn bruine rum, maar de laatste keer heb ik de ingrediënten af gespoeld met kokend water en toen had ik er geen last van. Maar een hopzakje kan nooit kwaad.
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Honey Shine" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner ik zou vislijm eens overwegen
-
Bewust antwoordde op het onderwerp "Even keuren…." – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner, een thumperdekseltje voor op een weckfles wil ik wel voor je maken. De in- en uitvoer leiding zijn dan 22mm. Dat krijgen we aan jou Alambiek geknutseld.
3DC7512C-1BA6-4578-9A40-704455C07BE1.jpeg -
@ndré antwoordde op het onderwerp "Even keuren…." – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner
Cheers 😎 -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Even keuren…." – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner proost !
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "George Washington's Rye Whiskey, The making of…" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@robbert Amerikaans Eiken is bij een aantal webshops in verschillende gradaties van toasting te krijgen, maar wat ik me herinner is het allemaal wit Amerikaans Eiken. @mccorner Ik heb in het verleden ook gezocht naar wat “exotische” houtsoorten, soms… Read more»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "George Washington's Rye Whiskey, The making of…" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner aangenaam fris zurig ( bierachtig ) is wat je wil . Acetaat vorming is er in principe altijd het gaat erom dat het niet doorslaat . Je merkt het al snel aan de geur bij iets ” doorslaan “… Read more»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "George Washington's Rye Whiskey, The making of…" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@mccorner Inderdaad in de 2e overhaal maak je schijding van voor en naloop.
Betreft hout zou ik suggestie doen om amerikaans red oak te gebruiken met weinig branding om zo dicht mogelijk bij originele te komen. -
Alchemist antwoordde op het onderwerp "George Washington's Rye Whiskey, The making of…" – 3 jaren, 11 maanden geleden
Geplaatst door: @mccorner Vraag aan de geleerden: In Amerikaanse boeken staat bij recepten soms het aantal dagen dat het moet gisten, maar ze gooien daar ook rustig het graan het fermentatie vat in of distilleren het mee. Ik ben gewend… Read more»
- Meer laden