Vond forum berichten leuk
RE: Dat wordt kurken trekken Een dikke 2weken geleden heb ik heerlijk gegeten bij restaurant Tosca in Rotterdam. Als toetje neem ik meestal maar een drankje en dat werd deze keer Grappa en dan wel 4 verschillende smaken. Tamme ka... |
In forum Stooktips |
3 maanden geleden |
RE: Gelei vorming @rinus55 geld voor de meest fruit soorten. B.v. o.a. Ananas, kers,kokos en banaan niet noodzakelijk. |
In forum Likeuren |
3 maanden geleden |
RE: groeps foto @rinus55 een suiker stookwijn kan bijna niet mislukken en is prima voor een bubbelplaatkolom want je stook niet op smaak maar neutraal. |
In forum Mijn installatie |
3 maanden geleden |
RE: Meergranenborrel, klaar in 1 week, Tried and True Recipy Hij wordt steeds lekkerder, toch nog een klein beetje houtsnippers toegevoegd, meer voor de kleur hoor, de smaak zit er zo al wel in. Wat een top borrel! Blind zou je het gewoon whisky noemen. Je proe... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Eerste stook van peated whisky - PPM @robbert en hoe denk jij over moutmeel? Ik weet het is 180 graden de andere kant op als waar jullie het hier over hebben, maar een molen hier in de buurt maalt dat voor een jenever en ik wil er een ne... |
In forum Stookforum |
4 maanden geleden |
RE: Eerste stook van peated whisky - PPM @brenner je kunt je beperken tot " moonshinen " of serieus bezig zijn met goede drank maken. Werken met spul uit winkels of zelf sturing geven om smaken te creëren. Elke handeling vanaf het manier ... |
In forum Stookforum |
4 maanden geleden |
RE: Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos ) Grote voorraad kruik. IMG_20241227_145854523.jpg |
In forum Het Café (praathuis) |
4 maanden geleden |
RE: Enthousiast geworden Bedankt voor jullie reacties; het is de 15 liter whisky alambiek geworden. Zojuist besteld. |
In forum Stel je even voor... |
4 maanden geleden |
RE: Drank serie @bazz om smaak te delen moet er eigelijk een avondje geproefd worden .. |
In forum Het Café (praathuis) |
4 maanden geleden |
Sambuca Voor de liefhebber hier mijn sambuca recept ; 50 gr steranijs40 gr anijs20 gr jeneverbessen10 gr venkelzaad5 gram koriander5 x kruitnagel5 Zwarte peper korrels2 kaneelstokjes10 gr zoethout5 koffiebo... |
In forum Recepten |
4 maanden geleden |
RE: Enthousiast geworden @rumo tiny 19 en 20 staan nog niet bijgevoegd. Ik denk dat nr 20 de tijm jou even goed zal bevallen als de lemon lime. En het is net zo eenvoudig te maken . In slechts 1 liter of zelf per 30 liter. ... |
In forum Stel je even voor... |
4 maanden geleden |
RE: Hallo luitjes Dus mensen, let op als je iets besteld en vraag de verkoper om een declaratie formulier. |
In forum Stel je even voor... |
4 maanden geleden |
Drank serie Eerdaags een kerst moment met een werk gerelateerde avond, en ik dacht laat ik voor de sterke drank zorgen, dus diversen dranken gemaakt. Zie foto van links naar rechts honing rum (recept black beards... |
In forum Het Café (praathuis) |
4 maanden geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects Oud filmpje ook maar afgestoft . Misschien idee voor drankje met de kerst bij of na het diner of onder de boom . |
In forum Recepten |
5 maanden geleden |
RE: Hoog percentage Zo heb ik het al eerder gedaan... 20221104_100957.jpg |
In forum Stooktips |
5 maanden geleden |