Vond forum berichten leuk

RE: Op bezoek bij : - x -

Dat gaat zeker gebeuren. Als je maar ongezoute je mening blijft geven. 🤣 👍

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
RE: Op bezoek bij : - x -

@robbert jou kennende was dit zeker ook een workshop aan huis . meneer grensjager2 u bent bevoorrecht . Koffie en appeltaart in huis en Robbert staat klaar met raad en daad . 🤣 🤣

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
RE: klaren voor distilleren?

@robbert bedankt!

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
RE: Turbo carbon clean gelijk met vergisting of erna?

@stookje, tja wat die mensen toch hebben met die turbo spullen. Het is een hobby geen werk neem lekker de tijd vind ik.

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
RE: Turbo carbon clean gelijk met vergisting of erna?

Een hoop gedoe om vieze smaakjes te verwijderen die nergens voor nodig zijn. Met normale gist, wat minder suiker en wat voeding voor je gist krijg je een prima neutrale alcohol zonder vieze smaakjes.

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
RE: Recept peren drank

Aan 34° ben ik gestopt. Het destilaat had niet veel smaak meer. Meteen de 2e alquitara (2,5l) uitgehaald. Percentage is inderdaad veel hoger. Zit momenteel rond de 75°. rendement is laag maar de sma...

In forum Recepten

3 jaar geleden
Asperges likeur

Recept voor asperge likeur: voor de medestokers die van asperges houden De schillen van de asperges op alcohol zetten een een tijd laten staan. Daarna verdunnen tot drinksterkte. Succes er mee. groet,...

In forum Recepten

8 jaar geleden
RE: bijsturen druivenconcentraat

@robbert is gelukt! gisterenavond op 4,2 gekregen en er daarna gist bij gedaan , deze morgen nog geen bubbeltje te zien voor de zekerheid nog een zakje gist gehydrateerd en erbij gedaan vandaag en de...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
Sous-vide maischen

Ik heb gisteren mijn granen gemaiched met een sousvide. haver, gemoute gerst en rogge. Op elke kilo graan 3,2 water toegevoegd. In de sealzakken verdelen en dicht sealen (deels vacuumzuigen) 45 grade...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
RE: Limochello heel bitter

@houthakkertje 3 maanden macereren is veel te lang. Ik ben nu 5 liter Lemon lime aan het maken en dat laat je 3 dagen macereren maar wel in alcohol van 45 a 50%. Het wordt wel wat aan gezuurd met Suma...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: stoken gebottelde appelcider

@robbert je bent een reus ! dankjewel

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Gratis turbo gist

@haak ja, en ik gebruik het voor bereiden van parfum 😏

In forum Vraag en aanbod

3 jaar geleden
RE: Gratis turbo gist

@rumo Ik dacht al wie ruikt er zo lekker

In forum Vraag en aanbod

3 jaar geleden
RE: Recept peren drank

Thx Robbert. Net een volle kruiwagen peren geplukt, gewassen, kop en staart afsnijden en dan in 16 delen gesneden. Alles in een grote pot samen met ongeveer 10 à 15 water op temperatuur gebracht tot 8...

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: Verse druiven (nog even) bewaren?

@robbert : Nogmaals dank, nu maar rustig 😴 slapen.. morgen weer even checken.

In forum Stookforum

3 jaar geleden
Pagina 4 / 17