-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Waarom zijn sommige whisky’s zo duur en schaars?" – 5 maanden, 1 week geleden
Zo duur
IMG_20250127_1358352813.jpg -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Waarom zijn sommige whisky’s zo duur en schaars?" – 5 maanden, 1 week geleden
-
Murmillo vind forumbericht "koelwater heel moeilijk af te regelen bij t-500" – leuk 5 maanden, 1 week geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 5 maanden, 1 week geleden
@rumo dat moet zijn 2023 . Inderdaad
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 5 maanden, 1 week geleden
@rumo dat moet zijn 2023 . Inderdaad
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Witte wijndruiven concentraat ervaringen mogen hier" – 5 maanden, 1 week geleden
@lemmy vrijdag komt er een heel kleine hoeveelheid binnen voor maximaal 4 cans, als het binnen is zet ik ze online 🙂
-
Murmillo vind forumbericht "Witte wijndruiven concentraat ervaringen mogen hier" – leuk 5 maanden, 1 week geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 5 maanden, 1 week geleden
@rumo ik denk ook dat het verkoop praat is. Ik heb hier droog gist van redstar en bakkersgist in de koelkast van vorig jaar zomer en nat / vers gist van het jaar 2003. Ik weet 100% zeker dat het… Meer lezen»
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Witte wijndruiven concentraat ervaringen mogen hier" – 5 maanden, 1 week geleden
Er is weer vers druivenconcentraat onderweg. Na een tijdje uitverkocht te zijn geweest is er weer 1300 KG onderweg, dat zijn maar liefst 200 Cans van van 6,5 kilo/5 Liter. Meld je aan op de wachtlijst bij het product op… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Whiskey van gierst en rogge volgens zeer oude methode" – 5 maanden, 1 week geleden
@mana het is inderdaad wel wat ik verwacht had met gebruikte recept en hout keuze.
Ik ben wel tevreden. -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 5 maanden, 1 week geleden
@bcnx71 nee niet invriezen ! In koelkast.
Vriezen kan gist doden.! -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Whiskey van gierst en rogge volgens zeer oude methode" – 5 maanden, 1 week geleden
@mana Smaak is zeer vol en warm maar zacht, inderdaad vanille , bloemig , zoet . En toch een punch . Percentage 44 % . kleur is hazelnoot bruin .
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Whiskey van gierst en rogge volgens zeer oude methode" – 5 maanden, 1 week geleden
@kees22 gierst is te mouten . Ook hier geld tussen elke stap ook spoelen. En goed uitlekken mag niet te vochtig zijn . Je krijgt anders zeer snel last van schimmel. De gist maak ik lauw zelfde temperatuur als waar… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 5 maanden, 1 week geleden
@bcnx71 de laatste keer dat ik fermentis had was door kennis meegenomen. Ik weet niet waar zij dit haalde. Redstar verkrijg ik via destilleerderij waar wat freelance. Ik maak 90% van de gisten die ik gebruik zelf . Kijk even… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 5 maanden, 1 week geleden
@bcnx71 voor 25 liter gebruik je 3 -4 gr per liter voor 100 liter 3 gr per liter
-
Murmillo vind forumbericht "Whiskey van gierst en rogge volgens zeer oude methode" – leuk 5 maanden, 1 week geleden
-
Murmillo vind forumbericht "Whiskey van gierst en rogge volgens zeer oude methode" – leuk 5 maanden, 1 week geleden
-
Murmillo vind forumbericht "Whiskey van gierst en rogge volgens zeer oude methode" – leuk 5 maanden, 1 week geleden
-
Murmillo vind forumbericht "Robbert's Tiny Projects" – leuk 5 maanden, 1 week geleden
-
Murmillo vind forumbericht "Mijn vergistings setup in een koude ruimte." – leuk 5 maanden, 1 week geleden
- Meer laden