-
eddyy antwoordde op het onderwerp "Palinka" – 1 jaar, 2 maanden geleden
@harryd1969 hallo ik heb via het telefoonnummer een SMS gestuurd en ook een verzoek via WhatsApp grts eddy
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Meet and greet" – 1 jaar, 2 maanden geleden
@harryd1969 top harry! Zo wil ik graag als opzetter het graag ook arangeren.
-
eddyy antwoordde op het onderwerp "Palinka" – 1 jaar, 2 maanden geleden
@harryd1969 hallo harry , ik heb wel interesse in die ketel. Hoe kunnen we hier verder over praten/ schijven.
-
Rudy68 antwoordde op het onderwerp "Gin slaat wit" – 1 jaar, 2 maanden geleden
@harryd1969 😁 👍
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Gin slaat wit" – 1 jaar, 2 maanden geleden
@harryd1969 door de ziel te splitsen en eerste deel weg te laten laat je ook weer andere smaken liggen .
Je kunt ook een beehive gebruiken waardoor je olieen meer afvangt -
Rudy68 antwoordde op het onderwerp "Gin slaat wit" – 1 jaar, 2 maanden geleden
@harryd1969 zoals je ziet heb ik hem aangevuld met wat neutraal en zit nu op 45% en het is weer mooi helder in het glas.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "kersen likeur volgens recepten 1936" – 1 jaar, 4 maanden geleden
@harryd1969 zo veel mogelijk pitten eruit is verstandig. Als een enkele pit achterblijft en is heel kan het weinig kwaad. Gebroken of vermaalde pitten moet absoluut voorkomen.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "kersen likeur volgens recepten 1936" – 1 jaar, 4 maanden geleden
@harryd1969 50-65% gebruiken boor macereren is jet beste . Omdat kersen veel vocht bevatten kun je na macereren in principe gewoon afstoken. Je kunt de kersen in de ketel mee stoken .
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "kersen likeur volgens recepten 1936" – 1 jaar, 4 maanden geleden
@harryd1969 een kersen maceraat zet het het beste weg op lager percentage om voldoende aroma over te houden .
Je kunt inderdaad destilleren en daarna nogmaals met het destilaat macereren.
Of er een deel destilaat van maken.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Graan , mout wat te doen ?" – 1 jaar, 4 maanden geleden
@harryd1969 ach ik moet toch in schuur ook bezig met onderhoudswerk en wat klusjes . Dan heeft het ook wel een voordeel dat ik ook een paar branders aan heb voor wat maisch werk en stoken tussendoor.. ik hoef er… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Mais gebruik" – 1 jaar, 4 maanden geleden
@harryd1969 klinkt goed.
-
Robbie antwoordde op het onderwerp "Troebel rum" – 1 jaar, 4 maanden geleden
@harryd1969 fulgaz
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Mais gebruik" – 1 jaar, 4 maanden geleden
@harryd1969 het is zelfs te adviseren om te kiezen voor een gewone ketel met een roerwerk wanneer je 120 of meer liters beslag wil maken . Van 2 tot 100 liter is een grote pan met grote pollepel en kook… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Mais gebruik" – 1 jaar, 4 maanden geleden
@harryd1969 als je vers mais hebt is het wat harder dan als wat ouder is . Kippen mais is mindere kwaliteit en gebruik ik niet . Wanneer je mais eerst walst of schroot kook je het tot simpel gezegd net… Meer lezen»
-
Jandeimker antwoordde op het onderwerp "Max 25l" – 1 jaar, 4 maanden geleden
@harryd1969 geen ervaring en ook niet gehinderd door enige kennis en afgegaan op de uitleg bij de gist. Ondertussen heb ik ergens op dit forum gelezen dat dit niet echt een turbogist is ondanks de naam maar toch een kwaliteitsgist… Meer lezen»
-
RummyDummy antwoordde op het onderwerp "Meet and greet" – 1 jaar, 5 maanden geleden
@harryd1969 😜 ik ben voor haha een workshop Hongaarse lekkernij !
Hopelijk lezen meer mensen deze oproep.. -
RummyDummy antwoordde op het onderwerp "Meet and greet" – 1 jaar, 5 maanden geleden
@harryd1969 ja duidelijk, ben bij Jan langsgeweest maar daar is geen mogelijkheid om samen te kome duswe zijn op zoek naar een lokatie
-
Martyattheparty antwoordde op het onderwerp "Hallo Marty hier" – 1 jaar, 11 maanden geleden
@harryd1969 Hey hallo. Dankje.
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Melasse afhaalavond bij Stookwinkel. 31 mei" – 1 jaar, 11 maanden geleden
@harryd1969 jammer! Maar als je binnenkort eens in de buurt bent neem dan maar even contact op. Misschien kunnen we nog iets als maatwerk voor je regelen. Komen we altijd wel uit. Groetjes,
Jan -
Josbos antwoordde op het onderwerp "Minimale hoeveelheid om te distilleren?" – 1 jaar, 11 maanden geleden
@harryd1969 ok ok bedankt, maar hoe weet ik of de wash klaar is?Stopt het met bordelen? Of moet ik een aansteker er boven houden? Kan ik eigenlijk de deksel van de was emmer er afhalen? Ik had toen der tijd… Meer lezen»
- Meer laden