Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

McCorner

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van McCorner

@mccorner

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Haak

    Haak antwoordde op het onderwerp "wat moet in het sap om calvados te stoken" – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @mccorner niet zo haat dragend 
    je kan een potje lijm verwijderaar op de tafel zetten ….

  • Profielfoto van Jostheboss

    Jostheboss antwoordde op het onderwerp "Gist! Help…" – 2 jaren, 8 maanden geleden

    @mccorner Ik doe het ook zo, voor mijn limoncello geeft dit een prima resultaat, vind ik althans, maar heb geen vergelijk:-) Alleen, ik gebruik ‘gewoon’ 8 kg suiker, jij adviseert 5,5. In hoeverre wordt het resultaat dan beter, qua smaak?…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Betyar

    Betyar antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen" – 2 jaren, 9 maanden geleden

    @mccorner, ik heb een goed adresje vlakbij.👍

  • Profielfoto van DrankDier

    DrankDier antwoordde op het onderwerp "Rum stoken" – 2 jaren, 9 maanden geleden

    @mccorner Jij bedoeld dat je een deel dunder toevoegd ipv water bij de volgende vergisting, iets dat velen idd doen. Maar stel tijdens je stripping run is je opbrengst 60%. Dan kan je deze opbrengst met water of ook met…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Platenkamp

    Platenkamp antwoordde op het onderwerp "MAx temperatuur Turbo gist." – 2 jaren, 10 maanden geleden

    @mccorner Is de conclusie dus dat een ideale vergistingstemperatuur voor turbogist 24-26 graden is?

  • Profielfoto van Pikketanus

    Pikketanus antwoordde op het onderwerp "Dit is balen…." – 2 jaren, 10 maanden geleden

    @mccorner dat is zwaar balen idd… probeer dr t beste van te maken door alles wat je voorheen wat minder vond weg te drinken :p hopelijk komt je geur en smaak snel weer terug?

  • Profielfoto van Kapisjon

    Kapisjon antwoordde op het onderwerp "Elektrische kookplaat" – 2 jaren, 10 maanden geleden

    @mccorner ik ga eens kijken bedankt voor u antwoord

  • Profielfoto van zoef

    zoef antwoordde op het onderwerp "Pekmez (turkse druivenmelasse)" – 2 jaren, 10 maanden geleden

    @mccorner superleuk idee!
    Nooit gemaakt, dus ik denk dat ik het wel kan.
    (met dank aan Pippi Langkous)

  • Profielfoto van zoef

    zoef antwoordde op het onderwerp "Pekmez (turkse druivenmelasse)" – 2 jaren, 10 maanden geleden

    @Murmillo en @McCorner : Dank voor jullie raad.Ik ben sindskort ook in het gelukkige bezit van een 5-liter Alqiutara. Tot op heden nog niet gebruikt, maar misschien is dat een goeie keuze om die 2e stookronde mee te voltooien?Dan kan…   Meer lezen»

  • Profielfoto van zoef

    zoef antwoordde op het onderwerp "Pekmez (turkse druivenmelasse)" – 2 jaren, 10 maanden geleden

    @mccorner yeah! 💪🏼

  • Profielfoto van gi7nv5@kpnmail.nl

    [email protected] antwoordde op het onderwerp "Eiken vaatje('s)" – 2 jaren, 11 maanden geleden

    @mccorner

  • Profielfoto van Mahler

    Mahler antwoordde op het onderwerp "Voorstellen" – 2 jaren, 11 maanden geleden

    @mccorner ja goed punt, ik vroeg me al af of dat ook relevant is bij zo’n schroefdraadverbinding. Ik heb teflontape liggen. Morgen weer een nieuwe verbeterde sessie. Thnx!

  • Profielfoto van Psycat

    Psycat antwoordde op het onderwerp "Cassis." – 2 jaren, 11 maanden geleden

    @mccorner 
    Hi en bedankt voor de zoektocht
    Inderdaad meestal maceraat om creme de cassis te maken
    En vergisten lukt moeilijk omdat de bessen een pulp of koek vormen die boven drijven en bij vegisting de boel doen overlopen

  • Profielfoto van Georges

    Georges antwoordde op het onderwerp "sorry" – 3 jaren geleden

    @mccorner De wereld is verandert inderdaad, maar niet ten goede. Ik wens hier enkel nog 2 dingen te zeggen: 1. Mainframes zullen nooit verdwijnen en zijn niet te vergelijken met servers of wat ook, 2. Om het even wat je…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Georges

    Georges antwoordde op het onderwerp "sorry" – 3 jaren geleden

    @mccorner ik heb me destijds nooit bezig gehouden met websites!  Ben IBM mainframe specialist. Dat is heel iets anders. PC’s met de rommel van nonkel billie vooral noemen wij geen computers

  • Profielfoto van zoef

    zoef antwoordde op het onderwerp "Pekmez (turkse druivenmelasse)" – 3 jaren geleden

    @mccorner: Tsja, daarom woon ik liever in het midden, en niet zo aan de rand 😂.
    Gewoon een leuk uitje van maken (en Stookwinkel van @Jan is ook nog vlakbij hier)

  • Profielfoto van zoef

    zoef antwoordde op het onderwerp "Pekmez (turkse druivenmelasse)" – 3 jaren geleden

    @mccorner: Dat is in het pittoreske Apeldoorn:

    Özbaktat supermarkt

  • Profielfoto van zoef

    zoef antwoordde op het onderwerp "Pekmez (turkse druivenmelasse)" – 3 jaren geleden

    • @mccorner 🤔 hmm, super interessant!
  • Profielfoto van zoef

    zoef antwoordde op het onderwerp "Pekmez (turkse druivenmelasse)" – 3 jaren geleden

    @mccorner: Yep, begin SG was ca 1075. (Vergeten op de deksel te schrijven, maar inmiddels erop gezet. ik vind dat altijd fijn om al die gegevens op de deksel te zetten met een sharpie. (Gaat er later ook gemakkelijk weercvanaf…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Sjanzie

    Sjanzie antwoordde op het onderwerp "Studieboeken?" – 3 jaren geleden

    @mccorner dank! Ik ga gelijk even kijken 😀

  • Meer laden
Profielfoto Nimrax Profielfoto Sebas(bassien)

Registreer nu!

Wie is online?

 Op dit moment zijn er geen leden online

Nieuwste topics

  • Eerste appelstook 50l alquitara, pinksteren

    Door _DaanBanaan_ 6 dagen geleden

  • StookSmurf stelt zich voor

    Door StookSmurf 6 dagen geleden

  • Jaap stelt zich voor

    Door Jaap van Ganswijk 1 week geleden

  • L-Bogo stelt zich voor

    Door L-Bogo 1 week geleden

  • Opschalen whisky productie

    Door WJM 1 week geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens