Forum antwoorden aangemaakt
RE: Still spirits gin botanicals Volgens mij zit je op het verkeerde spoor. Infusing betekent dat je een bestaande drank een extra smaak gaat geven. Je kan dus in dit geval 3-6 liter alcohol op drinksterkte gebruiken met dit zakje, r... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: 2023 Wat heb je geleerd ? @rummy Ja, bewust het zo ingericht voor de hoogte van de T500, dakkapel zelf was net te laag😊 |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: 2023 Wat heb je geleerd ? En een foto met de T500.... IMG_20231105_144223.jpg |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: 2023 Wat heb je geleerd ? Ik had dit jaar meer willen leren door te experimenteren met recepten, maar door allerlei omstandigheden is daar niet genoeg van gekomen. Wat ik wel heb geleerd is dat de badkamer niet ideaal was om t... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Rum van melasse stoken @stokey Als je start sg 1080 was kan je met een goede gist die niet gestrest wordt door teveel suiker een eind sg rond de 990 bereiken. Dan heb je een ABV van rond de 11.6% |
In forum Stooktips |
2 jaar geleden |
RE: professionele moderne " dunder " @robbert Juist! Dat is hem 😂 |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: professionele moderne " dunder " Hmm, even snel aan het zoeken geweest maar heb waar ik nu zit een heel slechte internetverbinding. Volgens mij staat het ergens in "Het mag geen single malt whisky heten" van Alchemist. Maar ja, dat z... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: professionele moderne " dunder " Zelf heel goed resultaat behaald met het recept van @Alchemist (Boeren of Slavenrum) met pruimen en wilgentak. @Robbert: Welke bijdrage heeft de wilgentak hierbij? |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
OpenAI OpenAI, oftewel voor iedereen toegankelijke kunstmatige intelligentie... Het is de laatste tijd een paar keer in het nieuws geweest. Sommige mensen vinden het handig om te gebruiken, anderen zijn er h... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Ouzo recept gezocht @rinus55 Goed om te horen! Geniet ervan! |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Zijn hier ook stooksters welkom? Ja hoor, stooksters zijn ook welkom. Je bent niet de eerste😊 |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Rum vraag Dank jullie voor de antwoorden. Dan was wat ik ooit heb gelezen dus gerelateerd aan een andere soort ketel. Ik heb tot nu toe altijd de ruim twee keer gestookt in de alambiek, dus dan blijf ik dat lek... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
Rum vraag Ik heb een uitgegiste en afgeleverde rum mash staan, gemaakt volgens het. Slaven of boerenrum recept, dus met pruimen en in mijn geval wilgenhout vergist. Nu heb ik een hele tijd geleden een discussie... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Pekmez experiment Bij de Turkse supermarkt waar ik de Pekmez had gekocht was maar 1 soort mineraalwater aanwezig, met volgens het etiket een pH van 8.2. Was heerlijk neutraal van smaak dus deze idd gebruikt om te verdu... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: 1e run met de t500, gelijk ook wat vragen 🙂 @maart229 Wat Concha hieronder zegt 😉 Alleen houd ik bij de tweede stook de temperatuur nog iets lager, ik probeer tussen de 52C en 55C te zitten. Tip voor het afstellen van het kraantje: Ik heb er ee... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |