Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Psycat

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Psycat

@psycat

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Bartholomeo

    Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "Ik ben er een paar jaar tussen uit geweest," – 10 maanden, 1 week geleden

    @psycat ik heb vorig jaar ook oude krieken wijn afgestookt, en die riekt echt naar die krieken, ook smaak is super, Ik probeer foto’s te maken van mijn ketel en de gêne dat ik wil komen, dadelijk naar die winkel…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "dunner" – 10 maanden, 3 weken geleden

    @psycat nadeel van gebruik van restant wat achter blijft is dat je  nooit 100% zelfde   samenstelling krijgt ,  tijd van verwarmen en afromen maakt al verschil  Daarom gebruik ik bij rum of iets soortgelijks de essentiële zuren apart die erin…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Prins

    Prins antwoordde op het onderwerp "gisting" – 11 maanden, 1 week geleden

    @psycat dank heb het vat nu binnen gezet nu constant rond de 20 graden. Nog ff een vraag ik wil nu mijn eerst stook voor de tweede keer gaan stoken hoeveel ltr water moet ik daarbij doen heb ongeveer anderhalve…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Twisted

    Twisted antwoordde op het onderwerp "Voorloop" – 11 maanden, 1 week geleden

    @psycat 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Profielfoto van rinus55

    rinus55 antwoordde op het onderwerp "Voorloop" – 11 maanden, 1 week geleden

    @psycat hier het zelfde met die klote beesten, en er lopen in de avond nog wel egeltjes rond ook. Soms wel 20 naaktslakken op een avond

  • Profielfoto van rinus55

    rinus55 antwoordde op het onderwerp "Voorloop" – 11 maanden, 1 week geleden

    @psycat meestal hoef er niks bij, ten zei het reukloos is maar van graan en druif is mijn ervaring dat ze er gewoon in gaan en verzuipen. ze zijn ook gek op kattenbrokjes om te lokken.

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Voorloop" – 11 maanden, 1 week geleden

    @psycat het is dan wel veiliger om veel voorloop weg te gooien en het zijn ook niet de kosten, maar het gaat er om dat als het noodzakelijk is om zoveel weg te gooien er iets niet goed gaat volgengs…   Meer lezen»

  • Profielfoto van rinus55

    rinus55 antwoordde op het onderwerp "Voorloop" – 11 maanden, 2 weken geleden

    @psycat ik steek de bbq er mee aan en ontsmet duiven spullen, verdunnen onder de 10% en je heb een prima slakken val

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Voorloop" – 11 maanden, 2 weken geleden

    @psycat als maar oppast met voorloop op auto raam rubbers en raam afdichting. Eventuele zuren aanwezig in voorloopt maakt ze poreus en ook ruitenwissers gaan veel korter mee.

  • Profielfoto van Bewust

    Bewust antwoordde op het onderwerp "Dat wordt kurken trekken" – 12 maanden geleden

    @psycat,@murmillo,@rummy-dummy, ja ik stook regelmatig op de oprit aan de weg en heb daardoor nog weleens wat nieuwsgierige mensen die komen kijken wat er gebeurd. Altijd leuk, een beetje aanloop.  Een beetje regen is dan weer wat minder maar met…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Cuco Portugal

    Cuco Portugal antwoordde op het onderwerp "Oud forum lid weer terug." – 12 maanden geleden

    @psycat Chuchu wordt gekookt, gegrild of (roer) gebakken als groente, maar is ook rauw goed te eten. Wij hebben er zelfs gepureerd erwtensoep van gemaakt! Je kunt ze enkele maanden bewaren en in het voorjaar stop je er weer eentje…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Cuco Portugal

    Cuco Portugal antwoordde op het onderwerp "Oud forum lid weer terug." – 1 jaar geleden

    @psycat En inderdaad, Cuco is Koekoek. Aangenaam: Johan Koekoek, maar Portugezen spreken de k niet zoals ons. De c spreken ze wel als k uit, vandaar. Trouwens mijn vrouw Gonny wordt hier Ronnie genoemd, de G is ook een probleem….

  • Profielfoto van Cuco Portugal

    Cuco Portugal antwoordde op het onderwerp "Oud forum lid weer terug." – 1 jaar geleden

    @psycat Hallo Psycat, je hebt er een stel goed, Vijgen, olijven, sinaasappels, citroenen, avocado, druiven, kweeperen, peren, appels, kersen, perzik, kaki, kiwi, blauwe bessen, aardbei, chuchu en ik ben er vast nog wel eentje vergeten…  Maar zoals aangegeven nog geen…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Dadels macereren" – 1 jaar, 2 maanden geleden

    @psycat dadels worden zeker wel vaak vermeld . Maar voornamelijk Midden Oosten.  O.a. in iran  gebruikt om een arak van te stoken.  Vergisten gemengd met rozijnen op een traag of spontane gisting . Kaneel , kruidnagel ,citrus , vijgen en…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Gerardo

    Gerardo antwoordde op het onderwerp "Alcohol met sinaasappelschil" – 1 jaar, 2 maanden geleden

    @psycat   ga dit zeker eens proberen

    1. Dank je

     

  • Profielfoto van Gerardo

    Gerardo antwoordde op het onderwerp "Alcohol met sinaasappelschil" – 1 jaar, 2 maanden geleden

    @psycat 
    Bedoel je gedroogde sinasappelschillen
    Bij alcohol 40% en dan stoken?
    Of gedroogde sinaasappelschil bij suiker stookwijn?    Hoe droog je sinaasappelschil in oven of in de zon?
    Vast bedankt voor antwoord
     

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Danzig goud water ." – 1 jaar, 2 maanden geleden

    @psycat in bruidstranen en danzig wasser word zowel 22 karaats bladgoud vlokjes gebruikt als eetbaar goudvlokjes .   Echt goud heeft geen smaak invloed en passeert gewoon maag en darm . Eetbaar ” goud” heeft wel iets smaak maar je gebruikt…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Pekmez (turkse druivenmelasse)" – 1 jaar, 4 maanden geleden

    @psycat 2 keer gestookt op koper. Daarna laten luchten en op limousine eiken gezet. 
    Dus alleen de pekmez vergist en twee keer gestookt. 

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Pekmez (turkse druivenmelasse)" – 1 jaar, 4 maanden geleden

    @psycat zacht en best fruitig. Ben blij met het resultaat. Wil nog een poging doen met een ander gist.

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Kerst en Nieuw" – 1 jaar, 6 maanden geleden

    @psycat makkelijkste is even spul in sapcentrifuge.  Je mag ook minder kandij suiker gebruiken als je minder zoet wil .  Er zijn ook mensen die 500 gr erdoor doen.   Carbid schieten is hier een traditie op oudjaarsavond.  Best wel geinig…   Meer lezen»

  • Meer laden
Profielfoto Sjefman Profielfoto Vlisbier

Registreer nu!

Wie is online?

  • WJM Bazz rinus55

Nieuwste topics

  • Jaap stelt zich voor

    Door Jaap van Ganswijk 10 uur geleden

  • L-Bogo stelt zich voor

    Door L-Bogo 2 dagen geleden

  • Opschalen whisky productie

    Door WJM 2 dagen geleden

  • Opruiming 32 kilo Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00

    Door Stookforum 6 dagen geleden

  • Hans

    Door hnz 1 week geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens