Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Stephan

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Stephan

@stephan

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 10
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Stookforum

    Stookforum antwoordde op het onderwerp "Opruiming 32 kilo Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00" – 4 weken geleden

    @harryd1969 dag Harry, dat gaat nog wel lukken hoor. Ik zet ze apart. Stuur maar even een berichtje als je in de buurt bent!

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste keer whisky" – 4 weken, 1 dag geleden

    @tom182 als je ervan uitgaat dat af fabriek de verpakkingen van standaard gist voor 1000 liter is dan kom je op minder gist per liter dan bij bijvoorbeeld 100 liter.   Met standaard vers gist gebruik 1500 gram per 1000 liter…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "snuisterige Jurançon plantjes" – 4 weken, 1 dag geleden

    @kevin als je op foto ziet zit hij vol met nog jonge trosjes   .
    Ik ga wel bijhouden en wat bij Snoeien.  Zodat ook de energie naar het fruit groei gaat en niet voor tak en blad. 

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "snuisterige Jurançon plantjes" – 4 weken, 1 dag geleden

    Dit jaar wordt een goed jaar voor mijn juracon.
     IMG_20250606_201030630.jpg

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste keer whisky" – 4 weken, 1 dag geleden

    @tom182 niet nog eens bijvoegen . Afwachten en als er geen verandering is na 5 dagen stoken

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "walnoot likeur 2" – 4 weken, 1 dag geleden

    @gerard01 eerst 0,8 liter toevoegen.  Jr kunt altijd na zoeten .

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert vind forumbericht "Dropshot maken" – leuk 1 maand geleden

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste keer whisky" – 1 maand geleden

    @tom182 wanneer iets staat te gisten ook al is het traag NOOIT in roeren  ! 40 gram unibrew is op 20 – 25 liter eigen echt het minimale.  Het is een vergelijkbare met bakkersgist. Wacht nog een weekje af  ….   Meer lezen»

  • Profielfoto van Stookforum

    Stookforum antwoordde op het onderwerp "Opruiming 32 kilo Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00" – 1 maand geleden

    @big-g Hey, ja ik ben er tot 13.00

  • Profielfoto van Stookforum

    Stookforum antwoordde op het onderwerp "Opruiming 32 liter Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00" – 1 maand geleden

    @zoef bij deze gereserveerd. Jij komt wel donderdagavond?

  • Profielfoto van Stookforum

    Stookforum antwoordde op het onderwerp "Opruiming 32 liter Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00" – 1 maand geleden

    @bewust 
    Hoi Bert, ja dat kan wel hoor. Ben er tussen 09.00 en 13.00 op dinsdag!

  • Profielfoto van Stookforum

    Stookforum posted a new topic "Opruiming 32 liter Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00" – 1 maand geleden

    Ik heb nog 37 stuks van deze grote Rietmelasse Cans staan. Nog dikker en puurder dan jullie gewend zijn. Deze kunnen niet verzonden worden vanwege het gewicht. Voor 25,00 per stuk mogen ze weg. Dus een groot voordeel ’t.o.v. de…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Hans" – 1 maand geleden

    Welkom! Veel plezier hier.

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Guus stelt zich voor" – 1 maand geleden

    Welkom! Veel plezier hier

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Dropshot maken" – 1 maand geleden

    @mccorner  waarom surrogaat dropshot met smaak en kleurstoffen maken terwijl het immers niet moeilijk is om een gezond product te maken .

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Dropshot maken" – 1 maand geleden

    @rummy-dummy top daar ga ik over twee weken naar toe. THNX

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste keer whisky" – 1 maand geleden

    @tom182 klopt maar je gebruikt het verdunt naar 12 % .

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert vind forumbericht "Sugarwash aanvullingen?" – leuk 1 maand geleden

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Sugarwash aanvullingen?" – 1 maand geleden

    @big-g het lost inderdaad ook op in water op kamertemperatuur maar bij hogere temperaturen lost het sneller op en het help bij inverteren  . Geinverteerde suikers ( mono saccharide )vergist sneller en met minder afval dan gewone tafel suiker. (Disaccharide) …   Meer lezen»

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Dropshot maken" – 1 maand geleden

    @rummy-dummy waar heb je het gevonden?

  • Meer laden
Profielfoto Alquitara Profielfoto Bad Wolf

Registreer nu!

Wie is online?

  • RuMo Bazz tom182 _DaanBanaan_

Nieuwste topics

  • Koolzuur toevoegen?

    Door Cass 2 dagen geleden

  • Cider brouwen: welke gist?

    Door brice3010 4 dagen geleden

  • Handleiding Meten = Weten set

    Door Stookforum 4 dagen geleden

  • Review stookwinkel en Win shoptegoed!

    Door Stookforum 6 dagen geleden

  • Percentagepuzzel

    Door Wijnand 2 weken geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens