Forum antwoorden aangemaakt

RE: Robbert's Tiny Projects

@robbert ik vin het nog steeds knap hoe jij al die smaakjes eruit haalt en ook hoe je ze weer samen weet te brengen . Ook zo met dat met die mummelmann zo veel er uit te benoemen. Knap hoor.

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Mijn eerste Kruidenlikeur

@robbert jij noemt technieken die veel stokers. niet kennen en uitwerking niet weten. Heit heeft vroeger ook van jou infusie door distructie overgenomen. Dat verbranden toch ? Wat was dat ook weer ...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 jaar geleden
RE: Lekker aan t bouwen

Hallo en welkom op dit forum. Is het misschien handig om ook even naar Robbert zijn whisky filmpje te zien? Hij is ervaren met professionele ketels en ook met daarvanut zelfgebouwde keteltjes.

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Hulp gevraagd

@gerardo suiker doet u in een pannetje en laat u smelten tot het bruin is. Dan laat u het afkoelen tot het begint te stollen Dan doet u er water bij en wat citroensap en maakt u het weer warm dan lost...

In forum Stooktips

2 jaar geleden
RE: Nieuwe hobbyist

@gertan u gaat in alkohol fruit trekken laten trekken voor likeurtjes dan . Spoelen van fruit in iets zuur water verdrijft ongedierte. Na zuur wel goed naspoelen. Als u fruit of sap gaat vergisten...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Nieuwe hobbyist

@gertan hennen in de boomgaard laten. Die pikken de larven uit de grond en feromoon capsules in vallen dat gebruiken wij hier. Fruit in water met azijn en anders water met soda dan komen larven en w...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Eens wat anders proberen, (echte) rum

@robbert 2 flessen lesmateriaal. Paar mensen uitnodigen thus voor mini prive workshopje

In forum Spirits

2 jaar geleden
RE: Slivovitz

@marec Als u zoekt op Slivovitz dan vind u receptjes die ik paar weken terug plaatste .

In forum Stookforum

2 jaar geleden
RE: Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten

@robbert Rob voor jou is Grappa maken vanzelfsprekend maar misschien wil je het iets uitgebreider uitleggen.

In forum Spirits

2 jaar geleden
RE: Vers forumlid

@mina-neon op home pagina staan robbert's filmpjes . Als u op youtube " Robbert x " zoekt vind u nog meer van zijn filmpjes .Via forum kunt u ook hem een paar links vragen naar niet nog niet openbare ...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Meet and greet

@rummy-dummy wij hebben een fruit en Landbouw bedrijf. Victoria, pluot, mirabellen zijn de pruimen maar ook appels zijn voornaamste hier peren, bramen, aalbessen, honing en haver veld ook hier. Dit j...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Meet and greet

@rummy-dummy Robbert heeft hier in onze kantine tijdje weerom ook een workshop gedaan met whisky proeverij eraan vast. Dat begon om 1 uur en tot 9 uur in avond. Met groepje van 12 mensen. Dat was geze...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Recept mirabellen likeur gevraagd

@kees22 beste u ziet toch wat er staat! Het is toch wel begrijpelijk dat likeur een alkoholische drank is waar een smaakje aan zit. Smaak infusie heet dat. Infusie mag door destillatie, maceratie, ...

In forum Likeuren

2 jaar geleden
RE: Recept mirabellen likeur gevraagd

@kees22 zo is het omschreven. liqueur is a sugar-sweetened alcoholic beverage, typically flavored by fruits, herbs, spices, and/or nuts. (Liqueurs are distinguished from eaux-de-vie, fruit brandy, a...

In forum Likeuren

2 jaar geleden
RE: Recept mirabellen likeur gevraagd

U kunt ook de sap uit mirabellen slingeren met centrifuge dan het sap vergisten . of zoals Robbert beschrijft doen maar na gisten alles in centrifuge dan het zo uit centrifuge stoken .

In forum Likeuren

2 jaar geleden
Pagina 4 / 23