Forum antwoorden aangemaakt

RE: professionele moderne " dunder "

@kena1979 ik volg Robbert zijn methode . Bij fermentatie voor gist een deel erbij doen ook omdat het bij soort gist ook met zout gehalte te doen heeft . En bij de backset in de laatste stook beurt ko...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: Hallo, ik ben Sjaak

@sjakio kijk hier ook eens. ( de maker heeft pas oorkonde gekregen bij een wedstrijd )

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
RE: Reflux Still en Pot Still

@arta380 ik begon met een eigenbouwde ketel van mijn heit. Maar ook kocht ik zo een ketel als in filmpje. Ook is de t500 geopwaardeert ik gebruik nu voor alcohol de oude van heit weer en ik kon koch...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
RE: Reflux Still en Pot Still

@arta380 hallo en wolkum op het forum heeft u ook de filmpjes van Robbert die op dizze site staan bekeken. Filmpjes als de whisky maken en ook de andere kunnen leerzaam zijn . Robbert is met 50 jaartj...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
RE: Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos )

@robbert tot waar ga je aanlengen voor je de gist er bij doet Rob ?

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos )

@robbert welke maak je Rob ? Wat voor drankje? Whisky wil je toch niet meer doen ?

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: Genepi

Omke mag ik 15 gram overnemen ? Dat is toch genoeg voor een liter ? Wat gaat verder in de likeur?

In forum Likeuren

1 jaar geleden
RE: Roggebrood whisky maar dan anders

@willem2 ik geloof ook niet dat het bedoeling van Rumo en Rob is om mensen aftezeiken. Ik ken Rumo niet en ook zijn ervaringen niet maar van Rob weet ik dat hij bijna 50 jaar ervaring heeft en op een ...

In forum Spirits

1 jaar geleden
RE: Graan , mout wat te doen ?

@Robbert, Wat ga je ervan maken? Ik las dat je 3 recepten zou maken van al jou graan mogen we op forum mee lezen of komt er een filmpje?

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: Graan , mout wat te doen ?

@robbert 🤣 🤣 🤣 een paar jaar geleden vertelde je dat je zou toch stoppen met whisky ? Gaat jou niet lukken Rob! Je vind het nog steeds leuk !

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: Het kleine vaatjes topic

@robbert ik ben nog steeds nerveus over mijn vaatjes die nu 2 jaar liggen . Nog altyd angstig dat te veel hout overheerst en al mijn drank uit vaatjes weg verdampt.

In forum Stooktips

1 jaar geleden
RE: Meet and greet

Ik was even bij Rob langs geweest voor een flesje van zijn ammareto te bietsen want zijn recept wil hij niet geven . Maar ook vroeg ik naar de workshop of die nog komen gaat.Rob heeft er ook geen wee...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: spontaan vergisten vraag

@rumo bij mij lukt het vaak niet om gist te krijgen wat lang mee gaat . Ik gebruik nu vaak gist van robbert of ook via hem krijg ik de red star. Gist van Rob ziem kweekjes komen toch vaak op 10 % ....

In forum Gist vragen

2 jaar geleden
RE: Sidonie

@psycat ik vind zelf zonde om extra suiker toe te voegen het doet afbreuk aan de smaak. Het nadeel is dat als je geen suiker toevoegt je met veel volume moet werken om opbrengst te hebben. Alleen als ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Hallo Steve hier

@stevedegraan welkom op forum . Als u op begin pagina op onderwerp. Alle Tiny Alquitara filmpjes op een rij + diverse demo filmpjes van Robbert drukt vind u helemaal onderaan filmpje En er staat oo...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
Pagina 3 / 23