-
rinus55 vind forumbericht "Genepi" – leuk 7 maanden, 4 weken geleden
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Gezinsuitbreiding (hoi hoi het is een …..)" – 7 maanden, 4 weken geleden
@bewust gefeliciteerd met je jongen, het is een hele mooie jongen:}
-
rinus55 vind forumbericht "vergisten van pruimenextract" – leuk 8 maanden geleden
-
rinus55 vind forumbericht "Zegelrand schroefdop omzetten" – leuk 8 maanden geleden
-
rinus55 vind forumbericht "Pruimen likeur" – leuk 8 maanden geleden
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "walnoot likeur 1" – 8 maanden geleden
@rumo compleet overheen gelezen denk ik, ik had een kilo op 2 liter en vind de smaak ook erg sterk, wel lekker maar te veel lekker, overweldigend
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "walnoot likeur 1" – 8 maanden geleden
@rumo hoeveel walnoten doe jij ongeveer op een liter?
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "walnoot likeur 1" – 8 maanden geleden
@rudy68 dat is bij mij ook, smaak goed maar niet naar walnoot, hoop wel dat die smaak nog naar boven komt met de tijd
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy" – 8 maanden, 1 week geleden
@robbert ik vind dit gewoon leuk om te doen en zo smaken te vergelijken met elkaar. ga nu eiken snippers er bij doen en dan weer vergelijken en wat voor likeur gebruiken. gist zelf maken ga ik ook weer doen… Meer lezen»
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "walnoot likeur 1" – 8 maanden, 1 week geleden
@rudy68 de eerste 2 flesjes zijn klaar hier en best lekker al maar zet ze donker weg tot de kerst en dan weer eens proeven
IMG_20241103_200234_resized_20241103_080946856.jpg -
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Zegelrand schroefdop omzetten" – 8 maanden, 1 week geleden
@skoelie en het nut is??
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy" – 8 maanden, 1 week geleden
@robbert je zal vast gaan stuiteren maar ik heb dit recept ook gemaakt met een bakkersgist en een met old amirican bourbon gist en je kan zeggen wat je wil hij is met het old bourbon gist gewoon zacht en… Meer lezen»
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy" – 8 maanden, 1 week geleden
@steukelmoaze goed inpakken helpt ook al, gist maakt ook een beetje warmte zelf
-
rinus55 vind forumbericht "Korenwijn" – leuk 8 maanden, 1 week geleden
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Mijn eerste poging" – 8 maanden, 1 week geleden
@kayp ik heb de zelfde ketel gehad en het zelfde probleem met vuil, ik heb toen de koppelingen en de flex buis vervangen, en de thermometer ook, die gaf roest af tussen de moeren. Het beste advies wat ik kan… Meer lezen»
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Gratis champagne flessen 800 stuks" – 8 maanden, 1 week geleden
@michellolimoncello die heeft aardig door gedronken hahahaha
-
rinus55 vind forumbericht "Genepi" – leuk 8 maanden, 2 weken geleden
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Aardbeien likeur" – 8 maanden, 2 weken geleden
@sveneijkelkamp aardbeien niet weggooien maar bedekken met suiker, krijg je nog meer smaak van want word met 2 dagen siroop
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Geur en bewaring van rietsuikermelasse." – 8 maanden, 3 weken geleden
@prutsstoker het ruikt idd erg sterk, de een vind het lekker ruiken(ik) naar appelstroop als je het kookt en een ander vind de lucht smerig(zoon) hahaha ik heb een open kan wel eens 6 maanden bewaard en was nog prima… Meer lezen»
-
rinus55 vind forumbericht "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – leuk 8 maanden, 3 weken geleden
- Meer laden