Vond forum berichten leuk
Nieuwe bokakolom Eindelijk heb ik kunnen stoken met nieuwe bokakolom en het resultaat was super met wash van 20% van turbogist. Al bij de striprun blijkt de alcohol bijna vrij van naloopgeur. Je moet al echt een beetj... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? @robbert Robbert van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ach… Elke dag is er toch wel iets te vieren om ‘te nippen’ ? |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? @robbert bij deze dan gefeliciteerd nog. |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? @robbert gefeliciteerd, om de een of andere rede krijg ik ook altijd drank voor mijn verjaardag. |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Vraagje zoete wodka @robbert bedankt voor het antwoord ja dat suiker niet het beste middel is om wodka mee te maken weet ik maar ik wou snel mijn nieuwe pan probeeren En het klopt ook dat de stookwijn niet helemaal was u... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects Super leerzaam voor een groentje echt een genot om naar te kijken heb bij Jan ook zo'n alquitara gekocht ben ook helemaal om |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten @robbert goed voorstel, misschien later dit jaar nog eens kijken voor een tripje naar het Noorden. |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: rum wash klaren Niet klaren. Als het SG een aantal dagen stabiel is of je op een andere manier hebt gecontroleerd dat de wash uitgegist is, hevel je de wash over. Dode gist zakt naar de bodem van het vat, dus een paa... |
In forum Stooktips |
3 jaar geleden |
RE: Bubbleplates 2 Vandaag bovenstaande ingrediënten voor 't eerst gebruikt. De marmite eerst opgelost in warm water en even af laten koelen tot 25 graden. De bakkersgist toegevoegd. 84 gram. En even laten staan. 24 gra... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Bubbleplates 2 @stookje Nou... Nu nog suiker inslaan. Die refux koeler gaat even op hält. Eerst de basis, dan de rest. IMG_20220524_161432.jpg |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Bubble plate kolom. Met m'n redneck brander... 16532114551761342521645503894378.jpg |
In forum Mijn installatie |
3 jaar geleden |
RE: Rum uit de vensterbank?*%?! Vandaag 260B8CD2-FCAB-4B79-93E5-1155164730B4.jpeg |
In forum Spirits |
3 jaar geleden |
RE: Fruitsap vergisten @martin74 Ik doe er geen suiker bij. Dit gaat ten koste van de smaak. Wel minder opbrengst, maar als ik veel opbrengst wil stook ik alleen suiker. Hoe puurder de grondstof hoe des te beter het result... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Gin stoken ( verse of gedroogde kruiden ) @robbert dank je Robbert, dit was nu juist het antwoord waar ik op zoek naar was. mijn idee was om eerst een strip run te doen en dan de spiritrun over de kruiden te doen. Ik heb zelf een basket gemaa... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Mais uit frankrijk @pulle lekkerst is vers gemalen/gebroken maïs. Dus vers gemalen vd molen is goed, of hele korrels zelf malen. Dierenmaïs is wat minder geschikt. Suiker maïs klinkt heel mooi natuurlijk, het smaakt wat... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |