Vond forum berichten leuk
RE: Hallo ik ben Jan en net nieuw hier ! Whisky maak je uit granen en mout. Uit suiker kan je neutrale alcohol stoken. Makkelijkst is 6 kg suiker oplossen in 15 liter water en een zakje turbogist er bij. Na enkele dagen kan je gaan stoken. D... |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Hallo ik ben Jan en net nieuw hier ! @jan-ard-bhaile Welkom Jan. Er zijn hier een heleboel specialisten die je goed kunnen helpen. De filmpjes van Robbert zijn alleen al een aanrader. |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
Voorstellen Hallo allemaal. Ik ben Lemmy. Ik kom uit het oosten van het land. Al enige jaren wil ik gaan stoken maar er was 25 jaar geleden nog bitter weinig verkrijgbaar op dit gebied. Een jaar geleden de Stook... |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Bubble plate kolom. Voor de zekerheid nog extra steun toevoegen voor de uitloop. Heeft toch een hefboom werking. threema-20220415-220440152.jpg |
In forum Mijn installatie |
3 jaar geleden |
RE: Witte zweem @rumo sorry voor de late reactie ik ben niet elke dag online maar op wat kleine lekkages na is alles toch echt gesoldeerd, na overleg met Robbert ga ik proberen met een klaringsmiddel de zweem te ontt... |
In forum Stooktips |
3 jaar geleden |
RE: Hallo experts en liefhebbers @sjanzie zelf ook een des hobby 100 ketel en zeker aan te bevelen! Harry |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Bubble plate kolom. @pulle hierbij đŸ˜‰ IMG_20220109_143426.jpg |
In forum Mijn installatie |
3 jaar geleden |
RE: Mountain Dew Ik heb de gemoute mais deze week gestookt. Alleen een strikrun want het is te weinig om nog eens te stoken. Ik heb er een fles je van 200ml 20% aan overgehouden. Niet veel maar wat mij gelijk opviel i... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Whisky van begin tot eind Hallo stokers, Graag wil ik jullie even bijpraten over mijn tweede whisky projectje. Na goed advies van Alchemist en Robbert’s filmpjes nu bezig met de tweede stook. Het brouwen van de whisky ging eig... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten De geturfde whisky met waterbehandeling is net gedestilleerd, ongeveer een 1400 ml van 72% opbrengst, ik heb een 250 ml spa blauw toegevoegd om het percentage wat terug te brengen voor het rijpen met ... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Absinth recepten uit werkboek 1863 @robbert Sorry, ik zie het: heb zelf een foutje gemaakt en bij recept overtikken zoethout en lindebloesem vergeten. Wat die venkelzaad betreft: dat kwam niet in het ginrecept voor, maar was een experi... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Bordeaux mais poffen @robbert Ik ga het gewoon een keer proberen om te kijken wat het resultaat is, lukt het niet gaat het in het kippenhok. Groeten, @ndrĂ©😎🥃 |
In forum Vraag en aanbod |
3 jaar geleden |
RE: Snoepjes likeur. @mauser we zien wel vaker dit soort experimenten voorbij komen op het forum van pepermuntjes tot drop en zo. Maar verwacht er niet te veel van, sommige noemen dit Margriet/ Libel roer receptjes(waar o... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: een volle rondborstige 50 liter was wat optimistisch vandaag, de eerste 25 liter is er doorheen. Misschien stook ik het te langzaam door, maar dat komt omdat ik het liever rustiger aan doe dan te snel met eventuele gevolgen... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Fruitig luchtje graanvergisting @robbert Ik heb het ooit voor elkaar gekregen om op bijna uitgegiste rozebottelwijn kaam te krijgen en heb dit een aantal maanden zo laten staan. Ik had expres al de 24 liter over twee mandflessen ver... |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |