Vond forum berichten leuk
RE: Hollandsche CCVM ketel @rvdh Met Authentieke middelen krijg je nog steeds de beste producten . Wat betreft een vat ( hout ) Is altijd de vraag hoe de kuiper hem heeft afgewerkt. Maar zal wel goed komen . Ik zie het sam... |
In forum Mijn installatie |
3 jaar geleden |
RE: Sourmash bourbon en moonshine. Hier een manier om een solide sourmash te maken die ook op eiken kan voor een solide sour mash bourbon whiskey. (De hoeveelheid gebruikte suiker kan aangepast met meer of minder hierbij veranderd niet... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Whisky mout @bobje Zeker, heb daar ook een keer voor mezelf en Knooier besteld en was me prima bevallen. Gist even als eerste, het ligt er nu aan met de bijna tropische temperaturen die we mogelijk gaan krijge... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Vintage Badel Sljivovica Old Plum Brandy @rvdh gewoon alleen aperitief nemen . De salade voor de konijnen en schildpadden . |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 jaar geleden |
RE: Foutje... vlam in de pan Zo kleine veiligheidjes voor op m’n keteltje besteld. Als ik ze binnen heb zal ik met een proef stookje eens kijken hoeveel weerstand je in je uitstroom moet hebben om een 0,5 en 1 bar veiligheid aan ... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Lageren op Hout Quote Alchemist All parts of white mulberry /zip/ contain a milky sap (latex) that is toxic to humans. Although humans may consume ripe mulberry fruit, ingestion of unripe fruit can result in stomach ... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Hollandsche CCVM ketel @rvdh. Opzich is voor De eind koeler is een koelwater temperatuur van 20 gr prima . Maar als de overgang tussen kolom en koeler ( brug ) erg kort is zou hard koelen misschien iets invloed kunnen heb... |
In forum Mijn installatie |
3 jaar geleden |
Nieuwe ketel Zoals beloofd hier de foto’s van de nieuwe ketel! Vanmiddag in elkaar gesleuteld. het is de DES performance hobby 100, een 100 liter ketel moet nog een wash maken om hem te vullen ... dus stoken g... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Lageren op Hout @rvdh Prima, zolang je er maar van op de hoogte bent, ik noemde het specifiek omdat ik even wil voorkomen dat straks iemand de moerbei uit de tuin direct gaat gebruiken in zijn of haar zelfgemaakte dr... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Vergistingemmer @rvdh als je vergelijkt met de chemische troep die we dagelijks via commerciele voeding en drank naar binnen werken dan is een mogelijke verontreiniging door een eerste sugarwash maar peanuts. Schol! |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |
RE: Ketel erbij kopen ... Nog een foto E25C5E7C-3AE9-446B-8D9A-F123832ACBD2.jpeg |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Hollandsche CCVM ketel Mooi om te kijken, en ook handig zelf jou eigen ketel in elkaar geknutseld,jammer dat ik het niet kon ruiken de geur van de stook hahaha. |
In forum Mijn installatie |
3 jaar geleden |
RE: Diastatische Mout @odevie je kunt het beste basis mouten gebruiken. Pilsmout, Pale Ale Mout, lichte Munich mouten of Vienna mout. Als je ergens distillatiemout kunt vinden is dat ook zeer geschikt. Cara mouten en geroo... |
In forum Grainfather |
3 jaar geleden |
RE: Theorie Whisky maken – Maischen (Quasi simpele uitleg) Ik denk dat ik hem heb. Algemene aanpak maischen voor Whisky Aangezien ik de vorige keer bemerkte dat bij het kopiëren van veel tekst vanuit Word ervoor zorgt dat letters of woorden wegvallen is de ... |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Whiskey filteren @rvdh Bijna goed, de AH Perensap 😉 |
In forum Spirits |
3 jaar geleden |