-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Vanille suiker in Whisky" – 3 jaren, 3 maanden geleden
@alchemist wij rennen achter of hij loopt enorm voor .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Mancave overpeinzingen" – 3 jaren, 3 maanden geleden
Ik heb ook geen mancave 😓 . Een hoekje achter de aardappels schrapmachine , steamers , fruit centrifuge , fruit pers en honing sliger staan mijn koperen vengeance , mijn rvs melkbus Kolom ketel mijn heits oude potstill te glimmen… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Eens wat anders proberen, (echte) rum" – 3 jaren, 3 maanden geleden
@alchemist ik had Ommers in mijn rum van dat dunder vervang goedje gebruikt wat ik kreeg . donderdag was ik de mash wezen stoken . ook het andere vat zonder dat goedje maar het is een heel verschil. De gewone… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Vraag over reiniging bodem smartstill" – 3 jaren, 3 maanden geleden
@alchemist ik had Ommers in mijn rum van dat dunder vervang goedje gebruikt wat ik kreeg . donderdag was ik de mash wezen stoken . ook het andere vat zonder dat goedje maar het is een heel verschil. De gewone… Meer lezen»
-
Theresa vind forumbericht "Vraag over reiniging bodem smartstill" – leuk 3 jaren, 3 maanden geleden
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Vanille suiker in Whisky" – 3 jaren, 3 maanden geleden
@alchemist volgens mij zit er in het filmpje van whisky beslag maken van Robbert ook iets van een toevoeging aan het eind met heide .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "in wat bewaren jullie je eindproduct?" – 3 jaren, 4 maanden geleden
Ik zet alles op glas en fustjes en kannen van HDPE . Nu mijn 2 e vat van hout gekocht. .
HDPE kannen gebruik ik 2 keer en gooi ze dan weg . -
Theresa antwoordde op het onderwerp "Suikerbiet melasse destilleren" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@kena1979 ik gebruik een Amerikaanse potstill dat is wel vergelijkbaar met alambiek . Ik gebruik die ook voor rumstoken uit melasse van rietsuiker maar ook de bieten melasse heb ik gestookt voor de oude jenever. De brander en tempratuur regeling… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Eens wat anders proberen, (echte) rum" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@alchemist ik ben ook benieuwd . Ik vraag mij af of het ook in een whiskymash zal werken .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Eens wat anders proberen, (echte) rum" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@alchemist ook ik ben weer met Rum aan de gang . wat van dat dunder goedje van Robbert erbij gedaan . Een aparte boslucht komt nu tegemoet .lucht is anders dan in de tweede ton . gist heftiger met het dunder… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "professionele moderne " dunder "" – 3 jaren, 4 maanden geleden
Ik ben vandaag begonnen met rum mash te maken met de dundervervanger die ik bij Robbert heb opgehaald . Heel apart dat zo een lyts beetje erdoor roeren meteen zo een varanderen van lucht gaf . Eerst wel wat een rot… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Sourmash, bourbon en moonshine." – 3 jaren, 4 maanden geleden
@robbert bedoel je maken ut zuremout .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Moutloze Whiskey" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@alchemist ik weet niet van de gierst whisky maar als dat voor zomer 2000 was zou het kunnen . Dat moet u Rob vragen.
wij hebben dit jaar 11 kasten in de boomgaard. -
Theresa antwoordde op het onderwerp "Moutloze Whiskey" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@alchemist Sinds dit jaar weer nieuwe volken in de kasten . Nu weer honing gehad .Een paar jaar geen wegens bijen ziekte . rauwe honing bruk ik ook wel .dat is dan honing kerkt uit de slinger. meest is iets… Read more»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Sourmash, bourbon en moonshine." – 3 jaren, 4 maanden geleden
@robbert ik heb nu de sourmash gestookt en ook een 2 e generatie gemaakt maar ik ben niet zeker of ik goede pad volg. Daarom vraagjes . bij 2e generatie gebruik je dan de zelfde verhoudingen mout suiker , mais en… Read more»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Sourmash, bourbon en moonshine." – 3 jaren, 5 maanden geleden
@grensjager2 2 uur ? Dat valt nog mee ! Tijd vliegt als hij op de praat stoel zit . maar in 2 uur leer je meer van hem dan weken in boekjes en op de forums . ja de kennis… Read more»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Eens wat anders proberen, (echte) rum" – 3 jaren, 5 maanden geleden
@alchemist volgens mij is het al bij het opzetten van de ketel op vuur dat het eiwit erbij moet gedaan of bij 20 graden . Het was bij mij bijna 50 toen ik het erin deed
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Eens wat anders proberen, (echte) rum" – 3 jaren, 5 maanden geleden
@alchemist okee ik zal je zeggen dan . Ik ben u zeggen gewoon van huis uit . ik ga nu ook weer eens rum proberen maar met een beetje uit flesje dunder vervanger wat ik van Robbert heb . Ik… Read more»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Eens wat anders proberen, (echte) rum" – 3 jaren, 5 maanden geleden
@alchemist gebruikt u ook dunder ? Of een toevoeging ..
-
Theresa liked forum post "Dropshot maken" – 3 jaren, 5 maanden geleden
- Meer laden