Vond forum berichten leuk

nieuw keteltje

vandaag mijn nieuwe keteltje binnen van stookwinkel en erg blij er mee vanavond mijn walnoten er in overhalen  IMG_20231201_164045_resized_20231201_044706691.jpg

In forum Mijn installatie

2 jaar geleden
RE: Rum van melasse basis recept

Update: de rum is al een tijdje klaar. Ik heb het op amerikaans eiken gelegd, na een maandje rijpen al duidelijk een verloop van laurier en zweetvoeten naar zoethout en bruine suiker. Hij moet nog wel...

In forum Spirits

2 jaar geleden
RE: Still spirits gin botanicals

@mccorner ja, lijkt mij ook een veilige keuze. En dan zien we het wel... als het niks is dan strippen we het wel weer 😉

In forum Stookforum

2 jaar geleden
RE: 2023 Wat heb je geleerd ?

@mccorner netjes hoor, lekker zo een eigen ruimte

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Gewoon zoals we het moesten leren .

43 jaar geleden begonnen met glas. Spul weer van zolder en inzichtelijk destilleren.  IMG_20231031_112243662.jpg

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Grainfather App

Opgelost ... standaard ICT-remedie: Uitloggen en opnieuw inloggen Et voilà: maischen maar! (app heb ik vanochtend geïnstalleerd, is dus de nieuwste versie)

In forum Grainfather

2 jaar geleden
RE: professionele moderne " dunder "

@mccorner speciaal voor jou heeft dat topic al een tijd stilgelegen 🤣 , zal na de zomer weet wat activiteit laten zien daar.

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: OpenAI

Ik heb AI ook al gebruikt maar dan in andere ICT domeinen. Je kan er inderdaad zeer gerichte vragen aan stellen maar soms zit onze AI professor volledig fout. Het antwoord dat hij gaf, kwam zeer belov...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: 1e run met de t500, gelijk ook wat vragen 🙂

@maart229 1. Bij de eerste run (ruw stook), zet je de temperatuur rond de 65 graden. Je wilt zo snel en zo veel mogelijk alcohol distilleren. Bij de tweede run (of laatste run = fijnstook) is de temp...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Pekmez experiment

@mccorner thnx ik zit nu op 1015

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
RE: Pekmez experiment

@mccorner ziet er goed uit. Mijn pekmez bubbelt er nog op los.

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
ALQUITARA 2.5 liter is er.

Heb van de week mijn Alquitara 2.5 liter binnen gekregen wat een mooi ding zeg😀. Gisteren voor het eerst maar eens uit geprobeerd met een paar oude flessen wijn uit een kerstpakket dat ging vo...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Kan voor mij deze nieuwe hobby wel uit?

@diederrick voor mij is het niet om wat het kost . T is na al die jaren niets meer dan Routine ,een gewoon . Beetje tijd in vullen. Voorraad bijhouden hoeft ik ook niet eens. Ik krijg het in die ...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
RE: Tilburgs Kwartierke

Paar jaar geleden had ik visite uit Groningen , limburg en ik woon dan in Friesland. Heb ik met schrobbeler , schylger jutters bitter en fladderak met wat Mengen van deze smaken in achterhoofd de frou...

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: tot welk percentage doorstoken?

@targa met water distilleren krijg je een andere extractie dan stoken met alcohol. Oplosbaarheid en vluchtigheid van stoffen spelen een rol. Warmte van kooknat heeft daar ook invloed op. Een ketel met...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
Pagina 5 / 17