Vond forum berichten leuk
RE: Op bezoek bij : - x - wederom een op bezoek bij . " Een gegemberde dag " Vorig jaar werd door mede forumlid grensjager2 mij gevraagd of ik hem een beetje op weg wilde helpen met het bouwen van een stookketel en beginsele... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Whiskey maken @rumo Een stort van volledig gerstemout en vaker ook bij een hoog aandeel geeft een lichtzurige lucht aan het product, de geur is moeilijk om te omschrijven maar is wat granig en zurig. Het is voor mi... |
In forum Spirits |
3 jaar geleden |
RE: Rum uit de vensterbank?*%?! Suikerriet 336FC2CA-C3FF-4269-BD3A-4F57EAB5290E.jpeg |
In forum Spirits |
3 jaar geleden |
RE: Pruimen en de aangewakkerde angst. @rumo We zitten op de zelfde golf lengte ik lees of hoor hier nooit mensen die onnodig risico’s nemen Lees over het algemene vragen van mensen die willen leren .Soms ook wel eens dat ik denk prob... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects Voor de rum liefhebbers ook een filmpje . |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Zo simpel is vodka beslag . @rumo de meeste dingen die ik maak doe ik op aroma en smaak . Vodka is een van de weinige dranken die ook echt op hoog percentage wordt gemaakt. Eigenlijk slechts een zeer zeer klein deel van de a... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Zo simpel is vodka beslag . Uiteindelijk werk is het zo af . |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak It is time again. Screenshot_20220905-105656_Outlook.jpg |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 jaar geleden |
RE: Mecenaatgin botanicals @drankdier klopt . Als je etherische oliën e.d. over wil laten komen zal de temperatuur hoger moeten zitten op de brug dan de 80 graden. Destileren is beheer van damp / vluchtigheids temperaturen. ... |
In forum Stooktips |
3 jaar geleden |
RE: Op bezoek bij : - x - Vandaag mooi weer even blokje om op de oude trouwe Electra glide. Naast het forum hier en daar ook wat contacten met mensen die wel lezen op forum maar niet echt actief zijn . Zo ook Ben een goed... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Hoi En een foto van de eerste keer met water. 20220805_160829_copy_867x1156.jpg |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Hoi @rumo oei daar had ik dan niet bij stil gestaan. Maakt voor nu ook niet uit, geduld is volgens mij een van de belangrijkste ingrediënten in deze hobby 😎 |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Zo simpel is vodka beslag . Nu 21 dagen wachten en dan is gisting voorbij . Dan ketel voor vodka inrichten . En een goede vodka ( ook van aardappelzetmeel ) haal je minimaal 3 x over. WORDT VERVOLGT., nu even de tijd nemen.... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Gist zelf maken ! Omdat de nieuwsgierigheid het wederom won, misschien ook dat ik wil vermijden een tijd te wachten zonder dat de gedroogde gist enige tekenen van leven zou vertonen, heb ik eergisteren een flesje gevul... |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @dirtbag die vraag is makkelijk te beantwoorden maak ze allebei ,steek naar wat maanden de bbq ,lekker vlees erop,nodig ons uit en wij vertellen je na een paar uur …. Waarschijnlijk alleen maar onzi... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 jaar geleden |