-
Psycat antwoordde op het onderwerp "Ik ben geen robot" – 4 jaren, 1 maand geleden
@stookforum Bedankt maar je kan je toch wel inbeelden dat ik (en anderen) dat aanvinken en dat het niet werkt. 😮 Ik behoor tot die groep die alles wist na het bezoeken van een site. Uiteraard zou ik Linux kunnen… Read more»
-
Stefan antwoordde op het onderwerp "Ik ben geen robot" – 4 jaren, 1 maand geleden
@stookforum via Chrome werkt het wel
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Bier distilleren" – 4 jaren, 1 maand geleden
@stookforum Het wordt wel gewonnen uit een stout he, ik kan me voorstellen dat een hopsoort gekozen is met relatief weinig smaak.
Ik zou eerder een stout proberen dan een IPA te destilleren. -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Weegschaal ." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum heer wammes zelf ! Ik app jou even.
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum, ja hop ook een goed idee. Zet het op mijn lijstje.
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum was dat die je met HOB gemaakt hebt?
Wat gaat het worden jan? Ben benieuwd, ik wacht op een knaller aanbieding voor appelsap. -
Hilly antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@alchemist @stookforum @murmillo, grote kans dat ik iets beter kan doen dus laten we er van uitgaan dat de amylase doet wat het moet doen.ik heb de aardappels niet geschild maar gewassen en geborsteld en ( bij de eerste pan… Read more»
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum dat zou bizar zijn… maïszetmeel en tarwe wel en aardappelen niet?
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum het is niet naar wens gegaan, ik heb 2x een liter of 8 water opgezet met 5 kilo aardappel, ik heb nu zo’n 10 liter vloeistof waar ik de aardappel uitgezeefd en nagespoeld heb en het Sg is 1025… Read more»
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@Alchemist en @Stookforum vraagje voor jullie over de Amylase.Ik wil een vodka maken en heb 5 kilo aardappel in een grote pan gaar gekookt, ph op 5,5 bijgesteld en de high temp amylase toegevoegd, het staat nu al 2 uur… Read more»
-
Odevie antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum dit wou ik dus gaan doen met 5 kg meergranenmeel en lekker laten vergisten met een 100 gr droge bakkersgist, evt wat DAP erbij, pH checken en evt wat citroenzuur toevoegen. Kan toch alleen maar meevallen?
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Goed adresje voor ingrediënten ." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum de kardemom peulen zijn daar wel duurder… 🙂
-
Jujaco antwoordde op het onderwerp "Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum Hallo allemaal, dit recept probeer ik nu ook in de nieuwe fermenteer emmer van 10 liter van de Stookwinkel. Een pakje Bolletje roggebrood, 1,5 kilo suiker, gistvoeding en zakje dr. Oetker gist. Totaal 8,5 liter. Kan ik straks 2… Read more»
-
marcel1966 antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum Even een vraagje, is het niet zo dat door die toevoeging van bloem jouw water ook niet zuiver is, want jij schrijft wel dat de vaste delen naar de bodem zakken, maar er blijft ook altijd wat rond dwarrelen,… Read more»
-
munckerik antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum leuke test Jan!
-
Odevie antwoordde op het onderwerp "Vergistingemmer" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum vergistingsemmers systematisch met een sopje schoonspoelen en met de blote hand de hele binnenkant schoonmaken. Zelfs ‘zachte’ sponsen of doekjes kunnen op plastic kleine krasjes nalaten die naderhand vuil kunnen accumuleren.
-
Odevie antwoordde op het onderwerp "Mout vervanger" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum gewoon een vraagje Jan, zou je zo een of twee pakjes per post kunnen opsturen naar Frankrijk? Kan ik gelijk wat testen…
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Verschil Alpha Amylase en Gluco Amylase" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum, wat is de houdbaarheidsdatum van zo’n zakje? Lijkt me handig als je geen mout in huis heb of als je niet tevreden bent over het maischen. Ik denk vooral bij aardappel of rijst.
-
Haak antwoordde op het onderwerp "Cuarenta y Tres recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum
Okay dank je wel !
-
Haak antwoordde op het onderwerp "Cuarenta y Tres recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@stookforum
deze link werkt niet!
andere manier om aan het recept te komen? - Meer laden