-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – 6 dagen, 1 uur geleden
@bazz Als u een gistkast gebruikt heeft u veel meer kans op lukken van natuurlijke gisting in stand te houden. Nu is het buiten wel weer om gist te beginnen . Naar nog te fris . Ik gebruik mijn honing… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 6 dagen, 1 uur geleden
@paulg halo , als u met gin gaat beginnen denk dan aan een hollandse stijl potstill net als engelse potstill . Met kruiden mand. In gin museum in Plymouth staan voorbeelden.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Eenvoudig recept gezocht." – 1 week, 3 dagen geleden
@bert1985 heeft u deze al gezien. Deze is erg lekker en heel simpel.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – 1 week, 6 dagen geleden
@bazz gaat u ook een spontane gisting laten ontstaan of gebruikt u toch gist ? Het stinkt flink dus in huis gisten is niet fijn en buten is het te fris nog. Rob heeft een verwarmde kas waarin hele jaar… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Benedictine" – 1 maand, 3 weken geleden
@uridium ook de saffraan op markt in Beverwijk is veel nep . In Ljouwert is een winkeltje met oosterse kruiden waar echte saffraan te koop is.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Benedictine" – 1 maand, 3 weken geleden
@murmillo test u wel de saffraan of het neppe of goede is. Als het in heet water geel gaat zijn is het nep het moet rood blijven. Saffraan is ook nagemaakt in de handel uit gekleurde meeldraadjes.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Wat te doen met restanten?" – 1 maand, 3 weken geleden
@robbert je zou met stook pensioen toch ?Stoppen met stoken en het forum ? Je vind toch steeds weer wat nieuw. Daarom Omke Rob wacht nog een pooske . Hier leren we van .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 3 maanden, 2 weken geleden
@robbert alle informatie is toch zinvol. Je zei ook vroeger altijd tegen mij wanneer iedereen mout bij van Rijn en van der Kooy koopt heeft iedereen zelfde doorsnee smaak. Je noemde het een Heineken effect .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 3 maanden, 2 weken geleden
@robbert tijd dat je weer een workshop gaat geven Rob. En geen korte tini filmpje maar een demo zulks als de whiskey filmpjes en dat over mouten en hoe je eest maar ook de verschillende dat de smaakjes anders uitkomen.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos )" – 3 maanden, 4 weken geleden
Wat ga je nu doen met het vat ? Nieuwe whisky maken en opnieuw vullen ? Hoe smaakt de whisky hier nu van ?
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Genepi" – 5 maanden geleden
@robbert welke was dat ? jou nieuwe kolom ? Maar zijn er misschien voor mij nog paar takjes over Rob?
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Ontwerp Help – Smaakinfussie dmv helm" – 5 maanden geleden
@antonuithethogenoorden u woont in het hoge noorden? Als u ook Friesland daarmee bedoeld is misschien idee om eens met Robbert af te praten. 40 liter Stoken in 12 of 8 uur is erg lang en u percentages zijn laag .Robbert… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Whisky" – 6 maanden, 1 week geleden
Hier ziet u hoe u whisky kunt maken .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Grappa achtige drank" – 6 maanden, 2 weken geleden
@robbert het lijkt dat je echt aan afbouwen bent en gaat stoppen Rob. 1 stookje in een jaar zijn wij niet van jou gewend en jou 80 liter staat hier en wil je niet terug de 50 liter heb je… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Grappa achtige drank" – 6 maanden, 2 weken geleden
@robbert wat is er nu geworden Van de druiven uit jou tuin die nu tot drank is gemaakt .De pulp is die ook gebruikt ? Je maakte zelf toch ook vaker grappa . Jij gebruikt dan toch een au bain… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Berenburg fan in Australie" – 7 maanden, 2 weken geleden
Ik ben zelf een Friezin maar beerenburg is eigenlijk geen fries drankje .Heel lang geleden werd het bedacht door een drogist in ik dacht Amsterdam. Het was voor de vissers of zo tegen verkoudheid. Een freun van ons maakt het… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen" – 9 maanden geleden
Welkom hier Kijk ook eens dit draadje
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Recept voor de "echte" Limoncello" – 10 maanden, 3 weken geleden
@barry50280 veel fruit wat u bij supermarkten en groenteboeren koopt is gespoeld met glans middelen, conserveermiddelen en sulfiet zodat het mooier uitziet. Als u zulk fruit schil gebruikt is de uitkomst niet altijd goed.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Anderling stelt zich voor" – 10 maanden, 3 weken geleden
@dutchie078 mijn beleving van een airstill en T500 waren niet positief daarom zijn die door mij weggegeven en gebruik ik nu een gebouwde van melkbus en Amerikaanse koperen still . De maker van topic dat ik aangaf heeft verschillende stookketels… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Anderling stelt zich voor" – 10 maanden, 3 weken geleden
- Meer laden