-
Lambik antwoordde op het onderwerp "Likeur 43" – 3 jaren, 5 maanden geleden
@stookforum
hey top, bedankt voor de supersnelle reactie!
-
Lambik antwoordde op het onderwerp "Likeur 43" – 3 jaren, 5 maanden geleden
@stookforum hallo Jan (of diegene die het antwoord weet) ik heb een vraag over het recept van Likeur 44. Er moeten 44 koffiebonen in, maar zijn dit 44 halve bonen, of 44 hele bonen? Dus met andere woorden 88 halve… Read more»
-
Herbie antwoordde op het onderwerp "T-500 steeds minder efficient" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@stookforum Ik pas altijd temperatuur correctie toe tijdens het stoken. Na afloop zet ik een meetglas in de woonkamer en meet opnieuw bij 20 graden, nooit verschil met de gecorrigeerde waarden tijdens het stoken.De koelwatertemperatuur hou ik min of meer constant… Read more»
-
Haak antwoordde op het onderwerp "Slangen T500" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@stookforum
klinkt als een goed plan !!
fijne kerstdagen -
Haak antwoordde op het onderwerp "Slangen T500" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@stookforum
jij bent toch op vakantie???
of ben met het kerstdiner bezig op de bbq? -
Murmillo antwoordde op het onderwerp "De Winexpert wijnpakket ervaring" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@stookforum haha indd
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "De Winexpert wijnpakket ervaring" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@stookforum ik bedoelde van hoe het er nu uit ziet. :p
-
stookje antwoordde op het onderwerp "Naast druiven nu ook Kweepeer en Rode Pruimen concentraat" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@stookforum apart, ik dacht dat ie al 3.2 begonnen was dat was niet te zuur om op te starten, nu nog eens gemeten en zat ie op 3.3. Voor de zekerheid wat suiker en baking soda bijgedaan. Had al een… Read more»
-
Pikketanus antwoordde op het onderwerp "Naast druiven nu ook Kweepeer en Rode Pruimen concentraat" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@stookforum zal wel rond de 1000 – 995 zakken denk ik 😎
-
Pikketanus antwoordde op het onderwerp "Naast druiven nu ook Kweepeer en Rode Pruimen concentraat" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@stookforum is het sap helder of wat troebel? SN9 vreet in iedergeval goed suikers weg dus zal zeker droog smaken 😋 blijft een van m’n favoriete voor rood fruit (ook pruim, al doet natte bakkersgist ook goede zaken). Benieuwd naar… Read more»
-
Pikketanus antwoordde op het onderwerp "Naast druiven nu ook Kweepeer en Rode Pruimen concentraat" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@stookforum binnekort zou ik toch nog even langs Murmillo gaan dus da’s sowieso makkelijk 😀
-
Pikketanus antwoordde op het onderwerp "Meer fruit concentraten bij Stookwinkel" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@stookforum jammer van de framboos en kers, maar abrikoos lijkt me ook heerlijk. Kweepeer ben ik wel benieuwd naar, aangezien ik er niet echt bekend mee ben.. ook nieuwschierig naar de pruim, hoeverre t verschil met pulp (zoals ik gewent… Read more»
-
OrangeLoo antwoordde op het onderwerp "Stookwijn filteren?" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@stookforum Hoelang kan je deze max. laten staan?
-
McCorner antwoordde op het onderwerp "Meer fruit concentraten bij Stookwinkel" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@stookforum Klinkt heel goed! Melasse hier is net op en zo te horen gaat het interessant worden om een keer naar Deventer te rijden 🙂
-
Erwin BBT antwoordde op het onderwerp "Recept voor de "echte" Limoncello" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@stookforum Met dit recept ben ik een paar jaar geleden begonnen, ik heb het vrienden laten proeven een paar keer gewijzigd en ben uitgekomen op een iets minder sterke en iets minder zoete variant die de proevers het lekkerst vonden…. Read more»
-
Pulle antwoordde op het onderwerp "Kaneel." – 3 jaren, 7 maanden geleden
@stookforum
Ik probeer ’t beide gewoon.
-
Odevie antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 3 jaren, 8 maanden geleden
@stookforum had gekund. Mischien breng ik anderen op het idee…. lol
-
SunMoonandWine antwoordde op het onderwerp "Lees dit eerst, de Thuis Distilleren Beginnersgids" – 3 jaren, 8 maanden geleden
@stookforum Mooie duidelijke omschrijving.
-
Pulle antwoordde op het onderwerp "Jamaica rum essence." – 3 jaren, 9 maanden geleden
@stookforum
Ik kwam dus op de toevoegingen door de ingrediënten van de essence.
Maar goed, volgende batch staat klaar en dit is dan gewoon de kale alcohol.
Op naar de supermarkt en smaakjes kopen. Koffie siroop kent veel variaties.
Ik heb weer veel geleerd.
Bedankt.
-
Pulle antwoordde op het onderwerp "Jamaica rum essence." – 3 jaren, 9 maanden geleden
@stookforum
Kijk, dat moet je maar net weten!
Daarom is dit forum zo nuttig.
De Rum moet dus rijpen.
In een eiken vaatje of anders? - Meer laden