-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Gewoon ouderwets werkt nog steeds" – 3 jaren, 9 maanden geleden
@robbert mais , Rogge en tarwemout ? Wat ga je maken Rob ?
-
Theresa liked forum post "Misbruik van mijn Alquitara op een paal .." – 3 jaren, 9 maanden geleden
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "op den goeden weg ….." – 3 jaren, 9 maanden geleden
@maartn welkom op het forum .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "andere (betere???) manier van de T500 gebruiken" – 3 jaren, 9 maanden geleden
@mcjas Ik heb ook een T500 had . Die is ook geüpgraded met andere buisjes , slangen , een ingebouwde regel dingetje voor warmte , lytse stekkertjes en draadjes in vervangen , thermometer aansluiting bovenop en ook de alambiek was… Read more»
-
Theresa liked forum post "Sourmash bourbon en moonshine." – 3 jaren, 9 maanden geleden
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Een foto verslag van maïschen voor een whiskey beslagje" – 3 jaren, 10 maanden geleden
Robbert jij had ook toch in verleden na bourbon ook sour Masch wel maakt? Dat is toch ook een bourbon maar uit restanten.
Hoe zat dat ook weer? -
Theresa liked forum post "Van start met pruimen eau de vie, even checken" – 3 jaren, 10 maanden geleden
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Hoi" – 3 jaren, 10 maanden geleden
Wolkom op dit mooie leerzame forum
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Aanschaf ALAMBIEK" – 3 jaren, 10 maanden geleden
@passie wolkom op dut forum . . koop niet een te lytse alambiek . Voor whisky heeft u volume nodig . ik stookte eerst ook met een geüpgraded t500 maar ondank dat heb ik die fuortdien en een betere koperen ketel… Read more»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Onze eerste Hongaarse Palinka" – 3 jaren, 10 maanden geleden
@nieuwersluis-stookt . Wolkom op dit forum. heeft u de pruimen even kort gekookt of gestoomd . Is beter voor het sap eruit te krijen. En er vormt minder methyl. zoals Robbert ook al zegt gebruik maar wnkele pitten voor wat… Read more»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Hallo allemaal," – 3 jaren, 10 maanden geleden
@roy-spierings welkom op forum , met appeltaart bent u vast welkom bij een kennis hier uit de buurt . Op forum vind u ook filmpjes van Robbert waarin hij de whisky maakt . zijn whisky is beter dan de gemiddelde Gall… Read more»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Wanneer heet iets brandy, eu de vie, cognac, etc etc" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@uridium in bescheidenheid verteld Robbert niet erbij dat hij er freelance werkt en daar ook zijn grondstofjes van betrekt waardoor hij zelf ook geweldige brandy / cognac thuis maakt .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Zoek een bedrijf die een destileer professioneel kan reinig.en." – 3 jaren, 11 maanden geleden
Er zijn vast wel soortgelijke middelen te vinden bij horeca groothandels voor keuken machines van roestvrijstaal mee schoons te maken . Bij ons staan apparaten ook wel eens een tijdje stil en dan moeten ze altijd eerst weer schoongemaakt . De… Read more»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Zoek een bedrijf die een destileer professioneel kan reinig.en." – 3 jaren, 11 maanden geleden
Bij ons op bedrijf hebben we ook roestvast stalen machines . Sommige slaan ook wel uit . Dat is ook roesten of met mooi woord oxideren . Dan moeten ze schoongemaakt . Daarvoor bruk ik acidplus va35 . Ik had… Read more»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Slivovitsj gist" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@haak je moet nooit roeren in je ketel de bakpoeder gewoon strooien het lost wel op.Ik denk wel dat gist heeft overleeft maar de co2 weer op niveau moet komen omdat je eruit heb geroerd.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Slivovitsj gist" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@haak ja dat kunt u ook gebruiken . hoeveel is beste om met kleine afgestreken theelepeltjes tegelijk te zien wat het doet . En steeds even meten.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Slivovitsj gist" – 3 jaren, 11 maanden geleden
Voor slivovitsj wel tijd nemen . Langzaam gisten . Pas wel beetje op dat het niet te zuur gaat worden op het ent van gisttijd . Anders wat skelpjes of eidop er in doen .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Slivovitsj gist" – 3 jaren, 11 maanden geleden
Voor slivovitsj wel tijd nemen . Langzaam gisten . Pas wel beetje op dat het niet te zuur gaat worden op het ent van gisttijd . Anders wat skelpjes of eidop er in doen .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Alle begin is moeilijk" – 3 jaren, 11 maanden geleden
Wolkom op dit leuke leerzame forum.
- Meer laden