-
Moonshiner79 antwoordde op het onderwerp "Botanical Gin Basket" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@munckerik
Ivm je recept over 20 Juniper, hoeveel liter alcohol gebruik je hierbij? -
gvrie antwoordde op het onderwerp "Grainfather brouw/stook set compleet" – 1 jaar, 10 maanden geleden
@munckerik
hoi Erik, aangezien ik nog maar net op het stookforum ben aangemeld, kan ik blijkbaar nog geen pb versturen. -
Daeno79 antwoordde op het onderwerp "Brix/SG begin en eindwaarden" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@munckerik ik ook 🤲 ideaal apparaatje
-
HarryMuyres antwoordde op het onderwerp "Eiken vaten. Wie heeft hier ervaring mee?" – 2 jaren, 4 maanden geleden
@munckerik ook de eerste keer al pas na 3 maanden?
9A714FE3-FAD1-4D1C-9B12-0B3256EC226F.jpeg -
Odevie antwoordde op het onderwerp "Volgende whisky stookwijn maken" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@munckerik klopt. Ik vroeg me laatst wel of of deze Chateau mouten ook een diastatisch vermogen hebben om bvb in combinatie met graan (gerst of tarwe) te maischen.
Ik heb tot hiertoe niet zo’n beste ervaring met deze combinaties -
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Het grote BBQ Topic!" – 3 jaren geleden
@munckerik die was bij het plaatsen van de fotos al helemaal op 🤣 maar is een aanrader. Al zou ik bij jouw grote ei ook een grotere visklem en een grotere Tarbot nemen. Bij de Hanos liggen ook verse Roggen…. Meer lezen»
-
Brutus antwoordde op het onderwerp "Likeur 43" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@munckerik Nee idd, maar iets in de buurt, is ook al mooi toch!
-
McCorner antwoordde op het onderwerp "Thermometer van alambiek" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@munckerik Ik denk dat je gelijk hebt, maar van de andere kant: ik heb nu een digitale weergave 😊.
-
McCorner antwoordde op het onderwerp "Thermometer van alambiek" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@munckerik Er zit en schroef aan de achterkant, maar daar krijg ik geen beweging in….
1639131722907566592651170847782.jpg -
KingTB antwoordde op het onderwerp "Mijn eerste mash-VRAAG" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@munckerik wederom de Prestige WD whiskygist van Stookwinkel
-
Moonshiner79 antwoordde op het onderwerp "T500 met grainfather" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@munckerik
Hoe weet de grainfather wanneer er geen alcohol meer in de stookwijn zit? -
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@munckerik Proost, hier wat makkelijks
IMG-20211023-WA0015.jpeg -
[email protected] antwoordde op het onderwerp "Toevoegen act.kool" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@munckerik doe ik zodra het geleverd is. Bedankt.
-
[email protected] antwoordde op het onderwerp "Toevoegen act.kool" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@munckerik dank je wel. Ik besef mij dat ik het direct had dienen toe te voegen maar helaas. Gedane zaken nemen geen keer. Maar goed, wat is wijsheid? Alsnog toevoegen of wachten tot het vergistingsproces stopt?
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@munckerik Hetzelfde!
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@munckerik Eerder al aan geroken, twee rokerige Whiskies gemaakt door onze Noorderling, meteen ook huiswerk met proberen te proeven wat hij erin gebruikt heeft.
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@munckerik Ben vanuit thuis aan het werken vandaag en geen meeting meer gepland, maar wacht toch nog even 🤣
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@munckerik Laat m smaken, begin dorst te krijgen door jullie 2.
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Theorie Whisky maken – Maischen (Quasi simpele uitleg)" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@munckerik, ik probeer wel eens in te koken maar dat val niet mee, het volume wordt niet snel minder.
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Theorie Whisky maken – Maischen (Quasi simpele uitleg)" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@munckerik Klopt, maar voorkoken ligt ook aan het type graan, heb daar ergens een mooi overzichtje van gemaakt.
- Meer laden