-
SlokOp antwoordde op het onderwerp "Hallo hallo" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo Ik zou inderdaad niet zo snel een fles kopen bij zo’n stalletje langs de weg, maar als de gastheer van je verblijf daar je twee of drie borreltjes aanbied moet dat kunnen. Ik denk dat daar de gemiddelde stoker… Meer lezen»
-
Hermanwerkman antwoordde op het onderwerp "Fruitpulp" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo Top, dank voor het antwoord laat ik het mooi met rust.
-
spirit antwoordde op het onderwerp "Lekker aan t bouwen" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo Bedankt voor de info. 👍
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Robbert's Tiny Projects" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo froubuurtster bitter vind je als tiny projects 8 . In de lijst hier boven of op youtube kanaal RobbertX
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Robbert's Tiny Projects" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo 3 en half jaar gelden had ik hier stokers uit verschillende windstreken en hebben we met in achterhoofd uit die streken drankjes als schrobbeler , schylger jachtbitter , nobeltje en fladderak een drankje gemaakt. Uit kruiden van die drankjes… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Robbert's Tiny Projects" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo de limon lime is inderdaad een lekker fris likeurtje met pit . En is ook uit oude boeken . Tegen woordig vervagen likeuren . Wie kent nog de bruidstranen, creme de menthe , creme de cacao, elixer d’ anvers,… Meer lezen»
-
spirit antwoordde op het onderwerp "Lekker aan t bouwen" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo Kijk, elke keer weer wat nieuwe info. 🙂 Weet je toevallig ook een merk, type, prijs en natuurlijk de winkel van zo’n vermogensregelaar?
-
Hermanwerkman antwoordde op het onderwerp "schnapps" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo Helemaal top dank voor de reactie.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Robbert's Tiny Projects" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo koken heeft voordelen dat je het enzym kapot maakt wat methyl afstoot , het maakt celwanden kapot en daardoor meer versappen. En minder kans op neven infecties. Maar vaak wordt wel de fout gemaakt om dus ook echt van… Meer lezen»
-
spirit antwoordde op het onderwerp "Lekker aan t bouwen" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo Een straal is er bij mij nog niet uitgekomen hoor. Het is altijd bij druppelen gebleven. Ik merk alleen dat het plaatje erg vaak bij en af schakelt. Standje 5 voor de eerste stook en standje 4 voor de… Meer lezen»
-
RumDiDum antwoordde op het onderwerp "Gin uit vloeibaar mout extract?" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo Nou precies, het mouten en maischen is wel een klusje. Daarom wilde ik dit eens proberen. En inderdaad, genoeg te lezen over turbogist hier.
Ik zal eens kijken naar deze gistsoorten -
Rickerdt antwoordde op het onderwerp "Goedemorgen!" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo Hé dankjewel voor je hartelijke welkom!
Heb je toevallig ook een linkje? -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Melasse meenemen voor iemand." – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo schors van hybiscus, acasia , pruim , wilg of esdoorn.
-
KTH antwoordde op het onderwerp "Wanneer uitgegist/tempratuur gisting" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo Heb je toevallig tips? Of denk je dat mijn gisting nu wel kan slagen?
-
KTH antwoordde op het onderwerp "Wanneer uitgegist/tempratuur gisting" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo Nee enkel en alleen 25 gram bakkersgist
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Robbert's Tiny Projects" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo komt binnenkort een filmpje van .
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo heerlijk zacht, zuurtje, bittertje en zoetje. De kleur is het meeste waar ik van geniet, het lijkt wel goud. Cider is net als alle andere alcoholen met het jaar beter.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Wilde vergisting op graan…?" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo er zijn wilde gisten en schimmels Zoals ook de purpurea die met hogere temperatuur geen problemen hebben . Deze infectie zal dan ook zeer snel starten zelfs al wanneer de temperatuur nog ruim boven 20 graden is. Het is… Meer lezen»
-
SaenseOverhaal antwoordde op het onderwerp "Wilde vergisting op graan…?" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo : ik herken me hier helemaal niet in. Ik maisch doorgaans s avonds. Laat t in de nacht natuurlijk afkoelen en gooi er in de ochtend pas bakkersgist bij. Nog geen problemen mee gehad.
-
Bofkont antwoordde op het onderwerp "Nieuwsgierig" – 1 jaar, 10 maanden geleden
@rumo haha ik denk dat ik voor de hele buurt ga stoken dus ben op m’n hoede 👀
- Meer laden