-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Het kleine vaatjes topic" – 1 jaar, 5 maanden geleden
@robbert ik ben nog steeds nerveus over mijn vaatjes die nu 2 jaar liggen . Nog altyd angstig dat te veel hout overheerst en al mijn drank uit vaatjes weg verdampt.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Meet and greet" – 1 jaar, 5 maanden geleden
Ik was even bij Rob langs geweest voor een flesje van zijn ammareto te bietsen want zijn recept wil hij niet geven . Maar ook vroeg ik naar de workshop of die nog komen gaat.Rob heeft er ook geen weet… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "spontaan vergisten vraag" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@rumo bij mij lukt het vaak niet om gist te krijgen wat lang mee gaat . Ik gebruik nu vaak gist van robbert of ook via hen de red star. Gist van Rob ziem kweekjes komen toch vaak op 10… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Sidonie" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@psycat ik vind zelf zonde om extra suiker toe te voegen het doet afbreuk aan de smaak. Het nadeel is dat als je geen suiker toevoegt je met veel volume moet werken om opbrengst te hebben. Alleen als likeur in… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Hallo Steve hier" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@stevedegraan welkom op forum . Als u op begin pagina op onderwerp. Alle Tiny Alquitara filmpjes op een rij + diverse demo filmpjes van Robbert drukt vind u helemaal onderaan filmpje https://youtu.be/mAQzGY15nxE En er staat ook nog een filmpje https://youtu.be/EBDtxk1uwhI … Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Robbert's Tiny Projects" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@robbert ik vin het nog steeds knap hoe jij al die smaakjes eruit haalt en ook hoe je ze weer samen weet te brengen . Ook zo met dat met die mummelmann zo veel er uit te benoemen.
Knap hoor. -
Theresa antwoordde op het onderwerp "Mijn eerste Kruidenlikeur" – 1 jaar, 7 maanden geleden
@robbert jij noemt technieken die veel stokers. niet kennen en uitwerking niet weten. Heit heeft vroeger ook van jou infusie door distructie overgenomen. Dat verbranden toch ? Wat was dat ook weer ? Wat voor drankje ?
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Lekker aan t bouwen" – 1 jaar, 7 maanden geleden
Hallo en welkom op dit forum. Is het misschien handig om ook even naar Robbert zijn whisky filmpje te zien? Hij is ervaren met professionele ketels en ook met daarvanut zelfgebouwde keteltjes.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Hulp gevraagd" – 1 jaar, 7 maanden geleden
@gerardo suiker doet u in een pannetje en laat u smelten tot het bruin is. Dan laat u het afkoelen tot het begint te stollen Dan doet u er water bij en wat citroensap en maakt u het weer warm… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Nieuwe hobbyist" – 1 jaar, 7 maanden geleden
@gertan u gaat in alkohol fruit trekken laten trekken voor likeurtjes dan . Spoelen van fruit in iets zuur water verdrijft ongedierte. Na zuur wel goed naspoelen. Als u fruit of sap gaat vergisten is het niet handig om eerstens… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Nieuwe hobbyist" – 1 jaar, 7 maanden geleden
@gertan hennen in de boomgaard laten. Die pikken de larven uit de grond en feromoon capsules in vallen dat gebruiken wij hier. Fruit in water met azijn en anders water met soda dan komen larven en wormpjes eruit. Fruit even… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Eens wat anders proberen, (echte) rum" – 1 jaar, 7 maanden geleden
@robbert 2 flessen lesmateriaal. Paar mensen uitnodigen thus voor mini prive workshopje
-
Theresa vind forumbericht "Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten" – leuk 1 jaar, 8 maanden geleden
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Slivovitz" – 1 jaar, 8 maanden geleden
@marec Als u zoekt op Slivovitz dan vind u receptjes die ik paar weken terug plaatste .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten" – 1 jaar, 8 maanden geleden
@robbert Rob voor jou is Grappa maken vanzelfsprekend maar misschien wil je het iets uitgebreider uitleggen.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Vers forumlid" – 1 jaar, 8 maanden geleden
@mina-neon op homa pagina staan robbert’s filmpjes . Als u op youtube ” Robbert x ” zoekt vind u nog meer van zijn filmpjes .Via forum kunt u ook hem een paar links vragen naar niet nog nietopenbare filmpjes waar… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Meet and greet" – 1 jaar, 8 maanden geleden
@rummy-dummy wij hebben een fruit en Landbouw bedrijf. Victoria, pluot, mirabellen zijn de pruimen maar ook appels zijn voornaamste hier peren, bramen, aalbessen, honing en haver veld ook hier. Dit jaar geen aardappels. Ik bruik zelf de restjes wat niet… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Meet and greet" – 1 jaar, 8 maanden geleden
@rummy-dummy Robbert heeft hier in onze kantine tijdje weerom ook een workshop gedaan met whisky proeverij eraan vast. Dat begon om 1 uur en tot 9 uur in avond. Met groepje van 12 mensen. Dat was gezellig en overzichtelijk maar… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Recept mirabellen likeur gevraagd" – 1 jaar, 8 maanden geleden
@kees22 beste u ziet toch wat er staat! Het is toch wel begrijpelijk dat likeur een alcoholische drank is waar een smaakje aan zit. Smaak infusie heet dat. Infusie mag door destillatie, maceratie, met hoge druk keteltje of dan druppelen… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Recept mirabellen likeur gevraagd" – 1 jaar, 8 maanden geleden
@kees22 zo is het omschreven. liqueur is a sugar-sweetened alcoholic beverage, typically flavored by fruits, herbs, spices, and/or nuts. (Liqueurs are distinguished from eaux-de-vie, fruit brandy, and flavored liquors, none of which contain added-sugar). Een eau de vie heeft geen… Meer lezen»
- Meer laden