-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Turbo bakkersgist voor een graan/suiker vergisting. Stoken binnen 7 dagen" – 4 jaren geleden
@odevie voor het beste resultaat 5,5 kilo gebruiken
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Broodmix" – 4 jaren geleden
@odevie tijd stappen kan ik een indicatie geven maar je moet altijd rekening houden met welk mout en diastatisch vermogen . Gebruik je een ” pils ” gerste mout 20 -30 min 55 gr . 40 -50 min 65 gr… Read more»
-
Ricooss antwoordde op het onderwerp "Welk gist gaat net iets verder…" – 4 jaren geleden
@odevie doe je wel standaard bij al jouw turbo gisten, actieve kool ?en turbo clear of laat je t natuurlijk bezinken?
-
Ricooss antwoordde op het onderwerp "Welk gist gaat net iets verder…" – 4 jaren geleden
@odevie super bedankt dit is waar ik naar zocht, ik zal inderdaad eens beginnen met 2 (denk een turbo en een wijn gist) zodat ik redelijk snel wat kan gaan stoken en pak ik volgende keer weer 1 of misschien… Read more»
-
Ricooss antwoordde op het onderwerp "Welk gist gaat net iets verder…" – 4 jaren geleden
@odevie bedankt voor de reactie, de principes snap ik en het verschil in wash etc snap ik ook wel. Wat het beste bij mij past moet ik inderdaad ondervinden. maar door de vele discussies over turbogist was ik benieuwd wie… Read more»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Alle vragen en antwoorden betreft de T500 mogen hier!" – 4 jaren geleden
@odevie dat gaat echt leuke resultaten geven .
Kun je in buis een paar gaten boren waardoor je wat temperatuur evenwicht krijgt ? -
arjan antwoordde op het onderwerp "Inkbird ITC-308S Temperatuurregelaar EU" – 4 jaren geleden
@odevie De diameter van de sensor is 6mm en 5.5cm lang.
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@odevie Dat is niet helemaal waar, ik heb er bijna geen ethanol in zitten. Maar wel andere alcoholen en zuren.
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@odevie Ik stook alle alcohol eruit bij de ruwstook, maak m’n cuts wel bij de fijnstook.
-
slukske antwoordde op het onderwerp "turbo clear" – 4 jaren, 1 maand geleden
@odevie ik ben er klaar voor, zo te horen ga ik er erg veel plezier aan beleven. Bedankt voor alle goede tips en trucks. Ik ga d’r voor !!!😎😃😋
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Nieuwe ketel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@odevie goede vraag, 100 liter ketel is het. Zal m eens vullen met water en kijken wat er in kan, overigens hou ik t bij Max 80 liter sowieso voor de zekerheid
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Nieuwe ketel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@odevie ja 100 liter zou er in moeten kunnen dus zou zelfs in 2 x moeten kunnen, volgens de leverancier kun je met 100 liter per run stoken
-
Pikketanus antwoordde op het onderwerp "Op bezoek" – 4 jaren, 1 maand geleden
@odevie als je er vooraf vanuit gaat dat je 2 keer stookt, zal je de eerste stook nog geen echte scheiding maken.. 2e reden, hardschillig fruit leverd meer methanol. Stook je traag, met een ‘voorstookje’ (dus voorloopje langzaam uit laten… Read more»
-
Haak antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@odevie
Dank je wel -
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@odevie ben benieuwd naar je SG.
-
Haak antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@odevie
dat klinkt goed
heb je een site daarvan
wou al een Citroen boom planten maar dit is misschien handiger -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Hallo stokers, hier arnoldus met een nieuwe t 500 reflux ketel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@odevie de citroen zuur is niet alleen voor ph. Maar noodzaak voor ook de suiker omzetting .
Bakkersgist 21 tot 24 is ideaal .
-
marcel1966 antwoordde op het onderwerp "Op bezoek" – 4 jaren, 1 maand geleden
@odevie Ja begrijp ik, en die is dus mislukt en niet lekker, vinden wij. Wil niet zeggen dat het recept verkeerd is, kan aan meerdere factoren liggen.
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@odevie dat gaat wel lukken. Ben benieuwd naar de reultaten!
- Meer laden